Kova

Kova burcu yorum arşivi

08 April 2024 Kova burcu yorumu

Genel çevrenizle ilgili bazı tatsızlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz ve bu yüzden gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz. Olaylara karşı gergin tepkiler verebilir ve iç huzursuzluğu yaşayabilirsiniz.Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

Aşk:

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla yapmış olduğunuz bazı planlarınızı erteleyebilirsiniz. Duygusal açıdan genel olarak kendinizi isteksiz hissetmeniz iletişimlerinizi de olumsuz olarak etkileyecektir. Özellikle sevdiğiniz insana duygularınızı ve düşüncelerinizi olumlu olarak aktarmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İş:

İşinizle ilgili yoğunluk artıyor ve idealleriniz bugün sizin için daha önemli olacaktır.İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Oldukça enerjiksiniz ancak bu enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Yeni girişimlerinizde dikkatli olmalısınız.

Para:

Maddi konularda dikkatli olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda aşırıya kaçmaktan kaçınacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları aşmanız zor olmayacaktır.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve bu iş yaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Detaylara daha fazla dikkat edin.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Birkaç gün için, bitmek tükenmek bilmeyen istek ve taleplere yetişmek zor olabilir. Dolayısıyla, sinirlerinize hakim olup, sabrınızı zorlayarak her yere yetişebilmek için elinizden gelen gayreti göstermeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün için bazı kişilerin sözlerini duymazdan gelmemiz zor olabilir. Yapılanları ya da söylenenleri yüzeysel olarak değerlendiremeyebiliriz. Güçlü duygular hissedeceğimiz bir gün. Ancak, Merkür ve Pluton arasındaki bu olumsuz açı, daha önce üzerinde durmadığımız veya farkında olmadığımız konularda bilgi edinmemiz için olanak sağlayabilir. Dolayısıyla, başkalarıyla ya da olaylarla ilgili bilgi edinmek veya kendimizi daha iyi tanımak için olayları zorlayabiliriz. Sakin ve kararlı olmamız durumunda ilerleme sağlayabileceğimiz bir gün. Olaylara farklı açılardan yaklaşabiliriz ya da yenilenen şartlar ve durumlar bizi de farklı davranmaya ve bakmaya itebilir. Yaratıcılığımız, özgür düşünmek ve davranmak isteğimiz yüksek. Yine de, akşam saatlerinde ilişkilerde sınırları zorlamamakta ve kelimeleri seçerek kullanmakta fayda var. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve üstlerle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bürokrasi ile ilgili işleriniz artabilir. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışmalısınız. Duygusal olarak endişe duyduğunuz konulardan dolayı yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularla ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzü kısıtlayacak, hareketlere tahammül edemiyorsunuz. Sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Oldukça sinirli bir yapınız var. Yüz hatlarınız sizi ele veriyor.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün pek çok insanın üzerinde etkili olabilecek bir takım kararlar vermeniz gerekebilir. Güvenin kendinize. Herkese eşit fayda sağlamak asıl amacınız olsun. Ancak bu sayede aldığınız kararın arkasında durabileceksiniz.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.