Kova

Kova burcu yorum arşivi

10 April 2024 Kova burcu yorumu

Sağlığınızı ilgilendiren konularda küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Daha önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. Olayların gelişiminden emin olamıyorsunuz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

Aşk:

Aşk yaşamınızda çeşitli kısıtlamalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve küçük konular sevdiğiniz insanla aranızda sorun olabilir. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Bazı münakaşalara girebilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş:

İş yaşamınızda yoğun olarak çalışmalarınıza devam edebileceğiniz bir gündesiniz. İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Kendinizi hak ettiğiniz konumda hissetmemeniz mümkün. Daha çok bildiğiniz yöntemlerle çalışacaksınız ve yeniliklere kendinizi kapatabilirsiniz. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmelisiniz.

Para:

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok elinizdeki imkanları değerlendireceksiniz ve yeni girişimlerden kaçınacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal durumu sizi etkileyecektir. İş ortamınızda hoşgörülü yaklaşımlar göstermelisiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yarın İkizler burcuna geçecek ve üç hafta bu burçta kalacak olan Venüs, aşk hayatınız, yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz işler, çocuklarla ilgili konularda size enerji vermekle kalmayıp, çeşitli olanaklara kavuşmanıza da yardım edecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Güneş arasında oluşan görünüm, bizim için önemli konularda kendimizi ifade edebilmemize olanak sağlayacak ve bu olayın bizim için önemini fark etmemize ön ayak olacaktır. Zihnimiz açık. Kendimizi ifade etmenin yollarını rahatça bulabilir, karar almakta zorlanmayıp, açık zihnimiz sayesinde belli konuları daha çabuk kavrayabiliriz. Özellikle akşam üstü saatlerinden itibaren bu saydığım durumlar daha net kendini gösterebilir. Zira, o saatlere kadar Ay?ın boşlukta olması kısmen de olsa kararsızlık, isteksizlik veya belirsizlik nedeni olabilir ve işlerin daha yavaş akmasına sebebiyet verebilir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularda gündeminizde değişiklikler olabilir. Arkadaşlarınızla yaptığınız planlarda değişiklikler yaşanabilir. Beklemediğiniz yeni haberler duyabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Akşamüstü kendinizi depresif ruh hali içinde bulabilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenizdeki koşulların sizden yana oluşu, aşk başarınızı verimli hale getirecek.. Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Her şeye rağmen, duygularınızla enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Duygusal konularda birileriyle bir şeyler paylaşmaya ihtiyacınız var. Eğer sizi tanıyan bir kişiye yeteri kadar açılamıyorsanız bu ihtiyacınız için profesyonel destek alabilirsiniz. Görmekte zorlandığınız bazı sorunlar olabilir.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.