Kova

Kova burcu yorum arşivi

20 April 2024 Kova burcu yorumu

Bir davet sırasında bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Onun vereceği bir haber gelecekte sizin yaşamınızı da olumlu bir biçimde etkileyecek Oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için, çok yoğun geçen bir günün kolayca üstesinden gelebileceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bu kalabalıkta duygusal çakışmalar sorun yaratabilir.

Aşk:

Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. İlişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlikler içine girebilirsiniz.

İş:

Tek sorununuz, iş yerinde kollamak zorunda olduğunuza inandığınız arkadaşınızmış gibi davranıyorsunuz. Becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız.

Para:

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı uyarılar için atik davranmanız yerinde olacak. Size ait sırların, bilginiz dışında başkasıyla paylaşılması hoş değil.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda köprüleri yakma noktasına gelebileceğiniz veya bazı konulardaki isteklerinizi dikte etmek zorunda kalabileceğiniz birkaç günlük süreçtesiniz, ama ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı ve akla yatkın şekilde davranmaya çalışmalısınız..

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Biraz daha sakin ve daha esnek olmaya bakmalısınız. Ayrıca ev ve yakınlar için yapılabilecek çok şey olabilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evin içinde davetler vermek, aile bireylerini bir araya getirmek için ideal bir gün. Kaynaşmaya hizmet edecek organizasyonlar yapın. Bu vesile ile anlayış ve sevgi ortamı sağlanacak. Halden anlamak ve destekleşmek için uygun.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.