Kova

Kova burcu yorum arşivi

22 April 2024 Kova burcu yorumu

Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, bazı yakınlarınızın da itelemeleriyle yakın bir zamanda işleme koyacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Akraba ilişkilerinizde önümüzdeki günlerde coşkulu bir kutlama görünüyor.

Aşk:

Bazı ilişkileriniz yakınlaşmalarınızla sevgilinizi kıskandırdığınızı biliyor ve buna üzülüyorsunuz. Fakat sevgilinizin rahatlaması adına, bu yakınlaşmaları sınırlamayı düşünmüyorsunuz.

İş:

Bir, iki güne kalmadan verimli bir iş görüşmeniz olacak. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Para:

Uzun zamandır peşinde olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili, yakında bir haber alacaksınız. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sizi uyarılarıyla, müdahaleleriyle sıkan biriyle başınız dertte. Ama onu dikkate almanızda yarar var. Önyargılarınızdan arınmalısınız.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu düzenlemelerin, herkese olduğu kadar size de uyum sağlaması gerektiğini unutmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gündeminizi aşk hayatınız meşgul edebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde yoğun ve hareketli bir gündem sizi bekliyor olacak.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddesel konularda ince hesaplar peşinde olacaksınız. Hukuksal sorunları olanlar için, güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle yaşamınıza hareket gelecek. Güçlü sezgilerinizi ön plana çıkarmalı, çalışmalarınıza destekleyici davranışlarınızı belirlemeli ve olayları dengelemelisiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Anne babalar, çocuğunuz ile ilgili konular bugün kimseye işi bırakmadan sorumluluk üstlenmenizi gerektiriyor. Özellikle deneyimi olmamasına rağmen akıl vermeye çalışanlara fazla rağbet etmeyin. Yanlış yönlendirilebilirsiniz.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.