Kova

Kova burcu yorum arşivi

23 April 2024 Kova burcu yorumu

İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamınızda da hırslısınız. Çevrenizdekilerin de sizin istediğiniz gibi davranmanızı istiyorsunuz. Müdahaleleriniz bazılarının canını sıkıyor ve bunu da size belirtmekten kaçınmıyorlar ama huyunuzdan vazgeçmiyorsunuz. Bugün kendinizi bu konuyla ilgili bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz. Tartışmanın büyümemesi için bu zaafınızı kabul etmeniz gerekebilir.

Aşk:

O sizin taleplerinizi yerine getirdikçe siz daha fazlasını istiyorsunuz. Özgürlüğünü kısıtladığınızı düşünüyor ve zaman zaman bunu dile getiriyor. Bugün birlikte olma isteğinizi geri çevirebilir.

İş:

Herkesin sizin gibi olması mümkün değil. Siz kısa zamanda nitelikli iş çıkarmakta ustasınız ama herkesin yeteneğinin aynı olması mümkün değil. Bazı problemler sizin bu değerlendirmenizden kaynaklanıyor olabilir.

Para:

İşyerinde yaşanacak yeni gelişmelerin sizin bütçenize de olumlu bir katkısı olabilir. Geçici bir süre yaşadığınız mali sorunlar çözülecek gibi görülüyor. Yine de harcamalarınızda dikkatli olmanız gerekebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yakınınızdaki biriyle yaşamaya başladığınız endişeleriniz konusunda haklı çıkabilirsiniz. Hayal kırıklığıyla birlikte kalp kırıklığı da yaşayabilirsiniz

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizle ilgili düzenleyici gelişmeler veya belli ilişkilerinizi güçlendirecek planlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz ve önem verdiğiniz kişileri ilgilendiren değişiklikler yapabilmek bu kadar önemliyken, ufak tefek konularla ilgili tartışmaktan kaçınmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay?ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe?ce. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinden itibaren yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gündeminiz aşk olacak. Sanatsal aktivitelere yönelmek hayal gücünüzün harekete geçmesine neden olacaktır. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Güçlü konuşmanızla etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız. Bugün, İsteklerinizi yumuşak bir şekilde karşı tarafa sunacak ve kabul göreceksiniz. Varislerle ilgili rahatsızlıklar gündeme gelecektir.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evde sözü geçen ve herkes adına plan yapan bir kişi varsa kıymetini bilin. Size göre fazla detay olan şeyleri sizin adınıza önemseyen bir destek aslında farkında olmadan hepinizin hayatını kolaylaştırıyor. Uyum sağlayın.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.