Kova

Kova burcu yorum arşivi

25 April 2024 Kova burcu yorumu

Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmalı, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünüyorsunuz. Dostlarınız belli bir hassasiyet göstermek durumunda kalabiliyorlar. Komşuluk gibi ilişkilerde küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde kendinizi, hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz.

Aşk:

Seviyeli, seviyesiz diye koyduğunuz birtakım kaba sınırlar kimi ilişkilerden rahatsızlıklar duymanızı hiç gerektirmiyor. Adına aşk diyemediğiniz bazı etkilenişimler size yararı olabilir.

İş:

Zor günlerden geçici olarak kurtulurken yeni gerginliklerin hazırlığını yapıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Para:

Tahsilattaki problemlerinizi, ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, düşündüğünüz kadar ilkesizlik görünmüyor. Uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir bağlantınızla, bir daha hiç iş yapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Bugünlerde iş yaşamınızda daha bir sakin olmanız gerekecek.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konulardaki pozisyonunuzu netleştirme veya herkesin duymasını sağlama eğiliminiz yüksek ya da aile üyelerinizden bazılarına nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmak istiyor olabilirsiniz. Ancak, bunun için iki iç gün beklemenizde fayda var. Zira, üç gün içinde söylediklerinizden pişman olma olasılığınız mevcut. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere ve iş birliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma koşullarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı çok daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Öğle saatlerinde duygusal engeller oluşabilir. Kendinizin kısıtlandığını hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde bu sıkışıklık tartışmalara neden olabilir. Akşam saatlerinde rahatlayacak faaliyetlerde bulunmak size iyi gelecektir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman , olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizin iş bitirici yanınız ortaya mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evde sözü geçen ve herkes adına plan yapan bir kişi varsa kıymetini bilin. Size göre fazla detay olan şeyleri sizin adınıza önemseyen bir destek aslında farkında olmadan hepinizin hayatını kolaylaştırıyor. Uyum sağlayın.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.