Kova

Kova burcu yorum arşivi

04 May 2024 Kova burcu yorumu

Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak. Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız bugünlerde pek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan, sağduyuya çok uygun değil gibi. Bilgi alışverişlerinizde kopukluklar söz konusu.

Aşk:

Duyguların sorgulanabileceği zorlama bir sürece girmek üzeresiniz. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor.

İş:

Önünüzdeki engelleri tek, tek yok ediyorsunuz. Şansınız açık, ama bundan da önemlisi çok emek harcıyorsunuz. Emeğinizin karşılığını gecikmeli olarak almanız, sizi bugünlerde bazı girişimlere yöneltebilir.

Para:

Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntıları azaltabiliyorsunuz. Planladığınız bazı harcamaları bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlık sorunlarını abartılı yaşayan birinin duygusal sömürüsü altına girmek üzeresiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Eğer uzlaşmanız gereken kişiler varsa, duygusal gerilimin doğru yönetilmesi şart olabilir. Evinizde bazı yenilikler yapmanız ya da iş hayatınızı ilgilendiren şansları destekleyecek adımlar atmanız gerekiyor olabilir. Bilinmeyen ya da alışılmadık şeyler sizi korkutmamalı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dolunay zamanları sonlanma ve sonuçlanma enerjileri içerir. Dolunayın Akrep?te olması nedeniyle 5 gün boyunca(aslında beş gün önce başladı), halı altına itilen veya görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın ülkemize ve burçlara etkilerini Cumartesi ve Pazar günleri daha detaylı şekilde ele almıştım. İnternet sayfamız hurriyetsosyalden ismiyle takibini yapabilirsiniz. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Üstelerinizle ilgili konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için atacağınız adımlarda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışmalısınız. İlişkilerinizde güven ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Fazla beklentiye girmemeye çalışın.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İşinize ve üzerinizde çalıştığınız konulara çok fazla çaba aktarmanız gereken bir gün. Görünür olmak ve görünür işler yapıp dikkat çekmek istiyorsunuz. Bu tarz çıkışlar otorite konumundakiler tarafından yanlış anlaşılabilir.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.