Kova

Kova burcu yorum arşivi

07 May 2024 Kova burcu yorumu

Yetersiz bulunduğunuz bazı konularda, beklenmeyen çıkışlarla ilginçlikler yaratabilir ve yetersizlik imajınızın bir önyargı olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Ama bu, küçük görünen fırsatları da değerlendirebilmenize bağlı. Önümüzdeki günlerde bir konuda yaşayacağınız bir sıkışıklık, bazı şeylerin zamana bırakılamayacağı konusunda sizi uyaracak.

Aşk:

Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz. Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz.

İş:

Bazı iş ilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor. Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz.

Para:

Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok hassasiyet gerektiren bir konuda tam tarafsız olamadığınız bir tavır içindesiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Planlara uygun hareket etmekte zorlanabileceğiniz ve takviminizde bazı ayarlamalar yapabileceğiniz günler. Son zamanlarda ortaya çıkan fırsatlar veya olanaklar gelecekle ilgili vaatlerde bulunmuyorsa olayları bu durumu göz önünde bulundurarak değerlendirmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkabileceğimizden fazla görev ve sorumluluğa talip olabilir veya tutamayacağımız sözler verebiliriz. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, pazarlama ve ticaret başlıkları açısından olumlu bir gün, ama yanıltıcı etkilere dikkat etmeli. Enerjik, spiritüel, felsefik ve dini konularda çalışmalara da açığız. Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir. Kelimeleri doğru kullanmakta ve ilişki adabına göre davranmakta fayda var. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İlişkinizde yaşanan sıkıntılar, gelecek beklentilerinizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek biraz kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda bitirmeniz gereken işleri toparlamanı gereken zamanlar olacak. Başkalarından aldığınız desteklerle bunu rahatça halledebileceksiniz. Finansal konulara dikkat etmeniz gerekebilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızda oldukça tepkilisiniz. Çevre koşullarının size sunduğu şartlara uyumak istemiyorsunuz. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Partnerinizle aranızda güç savaşı var. Herkes kendi düşüncelerini savunduğu müddetçe ilişkinizde problemler hiç bitmez.Sevdiğiniz bir kişinin sağlık sorunu gündeme gelebilir.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Arkadaşlıktan bir adım öteye geçip sizinle özel bir ilişki yaşamak isteyen bir kişi olabilir çevrenizde. İlgiyi genel bir yaklaşım olarak farz edip tepki vermemek, aynı niyette olduğunuzu düşündürecektir. Değilseniz belli edin.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.