Kova

Kova burcu yorum arşivi

11 May 2024 Kova burcu yorumu

Umutlu günleriniz. İçe kapanık, kendinizle baş başa yalnızlıklar için uygun bir dönem değil. Kendinizi açmanız, rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek. Aile ilişkilerinizde birtakım çözümsüzlük, yeni gelişmelerle olumlu bir şekle dönüşebilir. Bu konularda, kendinizi eksik bulduğunuz yanları tamamlamaya çalışacaksınız.

Aşk:

Bellekten çıkmayan bazı anılarla problemlerinizi çözmeli ve gönlünüzün tatilini artık bitirmelisiniz. Aşksız daha kolay elde ettiğinizi savunduğunuz huzur, bir kandırmaca olabilir.

İş:

İşleri biraz vakitsiz hareketlendiriyorsunuz. Ama aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırabiliyorsunuz. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor.

Para:

Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama hemen bugünlerde bunların karşılığını göremeyeceksiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İlgili olduğunuz konulara ilgisiz kalmaktan vazgeçin. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi istemediğiniz tartışmaların içine alabilir

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde problem yaratabilecek konulara angaje olduğunuzu anlamanızı sağlayacak işaretler yüzünü gösterebilir. Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız. Bakalım, her şey yerli yerine oturduğunda, ortaya nasıl bir manzara çıkacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi daha canlı ve hareketli kılmakta. Değişik fikirlerle hareket edebilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Diplomatik ve idareci yapınızla çalışma arkadaşlarınızı çok iyi idare ediyorsunuz. Rekabet etmeyi seviyor, ince esprili zekânızla problemlere ustaca yaklaşıyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, dostlarınızla bir arada olmanızı sağlayacak. Güvenli ortamların arayışı içinde olmanız, uygun bir davranış şekli.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.