Kova

Kova burcu yorum arşivi

14 May 2024 Kova burcu yorumu

Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz. Sizi direk olarak ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bir evlilik haberini, hoş karşılamasanız da gönülsüz olarak kutlamak durumunda kalacaksınız.

Aşk:

Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan korkuyorsunuz.

İş:

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek bir iş teklifi bekliyor. Bir iş konusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Para:

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir. Uzun sürecek bir yolculuk yapabilirsiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Enerjinizi olumlu konular için kullanmalısınız. Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz. Ekip çalışmalarına ve iş birliğine yatkınlığınız ait olduğunuz çevrelerde onaylanmanıza yardım edecektir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içindeki ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yapacağınız ticari görüşmelere özenli davranmalısınız. Uğraştığınız işlerde tamamlanma söz konusu. Sosyal konular dikkatinizi dağıtabilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Mars'ın konumu, girişimciliğiniz konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Yaşam kalitenizi artıracak, yeni projeler peşindesiniz. Birlikte olduğunuz kişileri duygusal anlamda zorlayabilir ve küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilirsiniz.. Onlar ikna atmak için olağan üstü bir çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. .

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.