Kova

Kova burcu yorum arşivi

15 May 2024 Kova burcu yorumu

Kendinize oldukça güvenen bir insan olmanız, bugün bazı başarılı girişimlerde bulunmanıza yardımcı olacak. Kendinize güvenmekte haksız da sayılmazsınız. Verdiğiniz kararların verimlerini fazlasıyla yaşıyorsunuz, son günlerde . Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz.

Aşk:

Aşk hayatınızda fazla iyimsersiniz hatta zaman zaman işi abartabiliyorsunuz. Yine iyimser bir gününüzdesiniz fakat bugün bu gerçekten çok gerekli olacak.

İş:

İş yerinizde verimsiz bir dönemdesiniz, bir de buna bazı arkadaşlarınızın sizinle uğraşması eklenince sinirleriniz fokur fokur kaynıyor. Bugün de mesai yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Para:

Bugün kazancınız arttırmak konusunda oldukça başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Planlarınız yakında gerçekleşebilir ve bunu bilmek sizi oldukça rahatlatıyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Şu sıralar yaşadığınız sorunla sizi çok etkiledi gibi. Bugün yakınlarınızın yapacakları uyarıları dikkate almanız gerekiyor.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin gittiğiniz yolda sizi engellemek için elinden geleni yaptığını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, şu an için bu kişilerin sizinkinden çok daha büyük problemleri olabilir. Bu yüzden daha rahat olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars?ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yorucu koşullar altına girebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz koşullar oluşabilir. İşle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, uzak yollarla ilgili bağlantılarınızın gündeme gelmesi, beklediğiniz gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmasını biliyor fakat yanlış seçimleriniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün, takıntılı düşüncelerinizden sıyrılmalı ve kendinizle ilgili değişimleri takip etmelisiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.