Kova

Kova burcu yorum arşivi

17 May 2024 Kova burcu yorumu

Uzun zamandır tatil yapmak istiyorsunuz. Bugün bu planları gözden geçirip, size uygun şartlardaki bir tatili ayrıntılı olarak düşüneceksiniz. Tatile kiminle çıkmak istediğinize karar verdiniz. Akşam saatlerinde çok sevindirici bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Ayrıca ne zamandır ziyaret etmek istediğiniz eski bir dostunuzla aynı mekanı paylaşabilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizle bugün uzun zamandır gündemde olan bir konu yüzünden şiddetli bir tartışmaya girebilirsiniz. O kişi sizi çok sevmesine rağmen bazı kızgınlıklarının önüne geçemiyor.

İş:

Bugün iş hayatınızda serin kanlı davranmanız ve bir takım kişileri ikna etmeniz gerekecek. Ayaklarınızı yere sağlam basarsanız işler yolunda gidecek. Öncelikle bu işe kendinizin inandığını göstermelisiniz.

Para:

Parasal olarak rahat bir gün geçireceksiniz. Aşırı paylaşımcılığınıza rağmen elinizde hala paranız var. Borç isteyenlerin kapısı durumundasınız. Bundan bir an önce kurtulmaya bakın yoksa elinizde avucunuzda bir şey kalmayacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İçinde bulunduğunuz stresi hiçe saymanız sonucu ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Dinlenmeniz şart olmuş.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin gittiğiniz yolda sizi engellemek için elinden geleni yaptığını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, şu an için bu kişilerin sizinkinden çok daha büyük problemleri olabilir. Bu yüzden daha rahat olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars?ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde eve ait işler sizi daha çok meşgul ediyor olabilir. Ailevi işlerde tamamlanması gereken durumlar söz konusu.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Her konuda farklı düşünüyorsunuz. Sizin aklınıza gelenler, orijinal ve yaratıcı. İş arkadaşlarınızla yaşadığınız tezatlara aldırdığınız yok. Olaylara yaklaşımlarınız sizi ilginç noktalara getiriyor. Bugün duygusal yönlerinizle akılcılığınızı, kombine kullanacaksınız. Size kazanç olarak dönüşecek, bir çok faktör bir araya geliyor.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.