Kova

Kova burcu yorum arşivi

20 May 2024 Kova burcu yorumu

Komşuluk gibi ilişkilerde küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde kendinizi, hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz.Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmanız, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünüyorsunuz. Dostlarınız belli bir hassasiyet göstermek durumunda kalabiliyorlar.

Aşk:

Adına aşk diyemediğiniz bazı etkilenişimler iniz size faydalı olabilir. Seviyeli her ilişkiye açık oluşunuz, kimi rahatsızlıkları duymanızı hiç gerektirmiyor.

İş:

İstikrar için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin da umutlarınızı sınırlayabiliyor. Zor günlerden geçici olarak kurtulurken yeni gerginliklerin hazırlığını yapıyorsunuz.

Para:

Uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda değilsiniz. Tahsilattaki problemlerinizi, ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, düşündüğünüz kadar ilkesizlik görünmüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünlerde iş yaşamınızda daha bir sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiç iş yapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi, ailenizi ya da birlikte yaşadığınız kişileri ilgilendiren konularda yeni başlangıçlara ve yeniliklere açık iki haftalık süreçtesiniz. Ancak, yarın başlayacak Merkür gerilemesini düşünürsek yeni başlangıçların yaratabileceği aksiliklere karşı tedbirli olmak gerekeceğini de unutmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay?ın etkilerini daha detaylı ele almıştım

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Ruhani konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde ortaklı konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlatıcı koşullara zaman ayırabilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Merkür'ün geri hareketini düşünerek anlaşmalarınızı iyi şartlarda yapmalısınız. Yoksa, kaos yaşamanız an meselesi olabilir. İyi bir anlaşma, iyi bir yükseliş demektir. Yıllar sonra hatırlayacağınız iyi bir başlangıç dönemi olacaktır. İmza bekleyen yazılı anlaşmalarınızın bir anda onaydan çıktığını görmek sizi rahatlatacaktır.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.