Kova

Kova burcu yorum arşivi

25 May 2024 Kova burcu yorumu

Olaylar karşısında anlayışlı ve yapıcı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile ilgili fikirleriniz değişiyor. Eski projeleriniz gündeme gelecek ve daha önce pek önemsemediğiniz fikirler ve konular sizin için önem kazanacak. Planlarınızı gerçekleştirmek için gelişmeleri sabırla bekleyebilirsiniz ve davranışlarınız ile ilgili bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik bazı sorunlarınız olabilir veya büyüklerinizin sizi engellediğini düşünebilirsiniz. Fakat her türlü sorun ile başa çıkabilecek güçtesiniz ve yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz.
 

Kova burcunun bugün genel durumu

Duygularınız bugün güç kazanabilirler. Bu nedenle, yakın çevrenize daha duygusal ve sıcak biçimde yaklaşabilirsiniz. Yaratacağınız samimi hava, ilişkilerinizi daha da kuvvetlendirmenize yarayabilir.

Kova Burcu Kariyer Durumu

İş ortamında bir süreliğine fazla iletişimci olmamaya karar verebilirsiniz. Kendinizi dış dünyadan soyutlayıp yalnız başınıza iş görerek gerçekten de daha verimli olmanız mümkündür.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda gereken takdiri görmediğinizi düşünebilirsiniz. Ancak, diğer taraftan da, sizin için önemli bir görevi yerine getirebilmeniz için size gereken hareket alanının sağlandığının farkına varmalısınız.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklaşa konularda, evlilik hayatında daha esnek olmaya bakın. Bazı koşullar sizi dengede kalmaya yöneltebilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay'ın zıt burcunuz Aslan'dailerlemesi; birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken, aşırıya kaçabilirsiniz. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün yaşayacaksınız. Kendinize güvenmeniz gerektiğini unutmayın.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.