Kova

Kova burcu yorum arşivi

29 May 2024 Kova burcu yorumu

Bugün özel hayatınızla ilgili çok sayıda kararlar alacaksınız. Bu kararlarınızda ısrarcı olursanız daha mutlu olabilirsiniz. En azından kendinize olan güveniniz artar. Yoğun bir çalışma içerisindesiniz ama çoğu kez başkalarının sizin çalışmalarınıza sahip çıkmalarına hoş görü ile bakabiliyorsunuz. Artık sesinizi yükseltmeli ve çalışmalarınıza hak etmeyenleri ortak etmemelisiniz.

Aşk:

Duygusal konularda bugün yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Dolayısıyla ilişkiniz üzerinde fazla düşünmeyin ve her şeyi oluruna bırakın.

İş:

Genel olarak son derece verimli etkiler altında olacaksınız ve enerjinizi olumlu kullanabileceksiniz bugün. Hemen harekete geçmek arzusu duyacaksınız ve sabırsız olacaksınız. Bu durum işlerinizi yanlış yapmanıza sebep olabilir.

Para:

Maddi konularda yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz ve bu anlamda alacağınız kararlar son derece yararlı olacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Düşüncelerinizi bir noktada toplamakta ve konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kafanızı bazı şeylerden arındırmalısınız.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor. Bugünlerde, bu anlamda önünüzde duran herkesi itebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Terazi burcundaki Ay?ın gece saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar biraz zorlayıcı etkisi mevcut. Bu durum ikili ilişkilerimizde gereğinden fazla net konuşmaları gündeme getirebilir. Açık sözlü olmanın da bir sınırı olabileceğini hatırlamanızda fayda var derim Niobe?ce. İkili ilişkilerimizde beklentilerimiz artabilir veya ilişkilerimizden dersler çıkartabilir, ikili ilişkilerimiz kanalıyla bilgi ve tecrübe edinebilir ya da bugünlerde kuracağımız ilişkilerin ileride faydasını görebiliriz. Ancak, dalgınlıklar, unutkanlıklar, kafa karışıklıkları, karışık düşünceler, konsantrasyon bozuklukları veya halsizlik ya da isteksizlik gibi ruh hali haftabaşından beri olduğu gibi birkaç gün daha devam ediyor bilginize? ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz işlere yönlenebilirsiniz. Gün içinde aşk hayatınız ön plana çıkabilir. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha radikal tarafınız ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmeyin. Gün içinde planlı olmanız işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Detayların ön plan çıkmasıyla bazı incelikler önem kazanacak. İşinizle ilgili hoşunuza gitmeyen sorunlar gündeme gelecektir. Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve bugün, çevresel ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. Hırslarınızı yeniden yapılandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.