Kova

Kova burcu yorum arşivi

30 May 2024 Kova burcu yorumu

Sorumluluklarınızın güvenceniz altında olduğunu söylüyorsunuz. Ama kendi tayin ettiğiniz yükümlülüklerinizle sınırlı değilsiniz. Bugün, tartışmalı hatırlatmalar sizi kırabilir. Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, kurallara bağımlı, hareketsiz bir hayata hiç razı değil

Aşk:

Tarafların yeni bir ilişkiye yarı hazır, yarı kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Ama fazla zorlayıcı olmak dostluğu da tüketebilir. Her şeyi oluruna bırakmakta bazen yarar var.

İş:

İşinizi seviyor olmanız, işyerinizdeki gruplaşmalardan olumsuz etkilenmenizi engelliyemiyor. Duyarlısınız, siz diğer iş arkadaşlarınız gibi bazı olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz.

Para:

Alacak verecek konularında vefasızlık örneği vermiş birtakım dostlara krediniz hala açık duruyor. İnsancıl değerlendirmelerinizi biraz da gerçekçi bir hale getirebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Duygusalsınız. Ama kişiliğinizde bunu körükleyen ve sizi sürekli haksızlığa uğradığınıza inandırmaya çalışan başka bir yan var.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Genelde, size anlatılanlara inanma veya şüphe duymama eğiliminiz yüksek olsa da, bugünlerde bazı konularda kafanızda soru işaretleri varsa veya bazı konuşmaları şaibeli buluyorsanız üzerinde durmanızda ve araştırma yapmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında yolculuklar ya da uzaklarla ilgili işler olabilir. Öğle sonrasında daha esnek ve sabırlı olmaya gayret edin.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün sınırlarınızı aşan hedefleriniz yüzünden, oldukça hareketli saatler geçireceksiniz. Girdiğiniz topluluklarda fikirlerinizi dikkat çekici bir şekilde sunmanız, çevrenizden olumlu tepkiler almanıza neden olacak. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini de almalısınız fakat sizin düşünceniz çok daha baskın ve belirgin.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.