Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

01 March 2023 Oğlak burcu yorumu

Duygusal yaklaşımlarınız insanları etkiliyor. Sıcak ilişkiler kuruyorsunuz. Bugünkü enerjiniz çevrenize ışık saçıyor. Unutamayacağınız bir hafta sonu geçireceksiniz. Bir akraba ilişkinizdeki aşk ilişkisi size biraz vefasızca ve kural dışı geliyor. İlerde tutuculuğunuzdan pişmanlık duyacağınız bir gözle değerlendiriyorsunuz bu ilişkiyi.

Aşk:

Bugün onunla çok mutlusunuz. Aşkı iş ve gündelik sorunlardan arınmış yalın haliyle doya, doya yaşıyorsunuz. Onu kaybetmemek için daha neler yapmanız gerektiğini düşüneceksiniz.

İş:

İş hayatınız biraz çetrefilli. Dolanmış misina gibi karmaşık ve gayri memnun ilişkiler içindesiniz. Aradığınız çıkışı haftanın içinde bulacaksınız. Eski bir iş arkadaşınızın sizi bu karmaşanın içinden çekip alacak.

Para:

Yaklaşan bir ödeme sizi düşündürüyor. Çare arayacak ve sürpriz bir şekilde, üstelik geri ödenmeyecek bir parayla bu açığı kapatacaksınız. Yakında başlayacağınız yeni iş hayatınızda çok daha doyum içinde olacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün alacağınız bir habere gereğinden fazla tepki vermemeye özen gösterin. Ani kararlar almaktan kaçının.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var. Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ilişkileriniz açısından bazı testler ve uyarılar getirmekte. Eşiniz ya da ailenizle ilgili konularla daha yakından ilgilenmek durumundasınız.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İkili ilişkilerinizde maddi kaygılarınız ön plana çıkıyor ve canınızın sıkılmasına neden oluyor. Sürekli, kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Birlikte ortak iş yaptığınız kişilerin sizden çok faklı bir şekilde düşünmeleri yüzünden, aranızdaki sorunlar bir türlü bitmiyor. Sabırlı davranışlarınız çok önemli.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmak ve kendinizi anlatmak kadar karşınızdakini dinlemeye ve anlamaya da vakit ayırın. Paylaşmak ve içindekini boşaltıp rahatlamak istiyor hayatınızdaki önemli kişiler. Sabırla karşılayıp desteklemek gerek

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.