Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

02 March 2023 Oğlak burcu yorumu

Haftanın ilk günlerinde Yengeç burcunu hoş sürprizler bekliyor. Özellikle ikili ilişkiler konusunda çok başarılı girişimlerde bulunabileceksiniz. Yalnız çevrenizdeki insanlara karşı daha dikkatli olmalısınız ve dostlarınızı iyi seçmelisiniz. Herkesi kendiniz gibi biliyorsunuz. Sonra da zararı size dokunuyor. Akrabalık ilişkileirinize önem vermeniz çok güzel bir davranış fakat sizin de sadece hafta sonunuzdan bir gününüz olduğunu unutmayın.

Aşk:

Sevdiğinizin konuştuğu her sözün sizin sinirinize dokunması, sizin çok yoğun bir tempoda çalışıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Bütün bu işlerin üstesinden sadece tek başına siz gelemezsiniz. Bugün size harika bir sürprizi olacak ve rahatlayacaksınız.

İş:

İş yeri değişikliği veya bir terfi söz konusu. Ne olursa olsun bu durum sizin için daha huzurlu günlerin başlangıcı olacak. Zaten sizin beklentinizi de bu doğrultuda. Tahminlerinizde yanılmayacaksınız.

Para:

Aile içindeki bir kişinin ani rahatsızlığı sizi bir miktar masrafa sokup paradan çıkarabilir. Fakat hiç beklemediğiniz bir yerden bir destek alabilirsiniz. Kalıcı dostluklarınız var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İletişimsel anlamda bazı sorunlar yaşayabilir ve kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hali hazırda hangi yola çıktıysanız, size yardımı dokunacağını düşündüğünüz kişilerle iş birliği içerisine girmenizde fayda var. Ekip çalışmaları, ortaklıklar veya iş birlikleri istediğiniz şekilde sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Borç alacak konuları gündeminizi etkileyebilir. Banka işlerinize özen göstermelisiniz. Eşinizle ilgili harcamalara dikkat etmenizde fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu. Akşam saatlerin de enerjinizi atmak için spor yapmak size iyi gelecektir.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kişisel rahatlığınızın önemli olduğunu biliyor ve bugün kendi doğrularınıza göre hareket etmek istiyorsunuz. Duygularınızda ve zevklerinizde bir genişleme ve esneklik söz konusu. Yardım sever duygularınızı ön plana çıkaracağınız bir gün. Maddesel yönünüzü partnerinizin kaynakları ile birleştirebilirsiniz..

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün destekleşmeler, ortak hareket etmeyi gerektiren işler söz konusu olduğunda adil olup objektif değerlendirmeler yapmak, gelip geçici iş birliklerindense kalıcı ve uzun vadeli olanlarını tercih etmek fayda sağlayacak.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.