Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

09 March 2023 Oğlak burcu yorumu

Bugünlerde moral durumunuzu yükseltme ihtiyacınız, birtakım sorunları gündeminizden çıkartmanıza neden olabilir. Ama bu yanlış bir yol olacak. Bir konuya karşı dönemsel endişeler içindesiniz. Sizi kaygıya düşüren etkilenmeler, bugünlerde bir boşluk yaratabilir. Bunu, konunun kalıcı bir probleme dönüşmemesi için kullanabilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var.

İş:

Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz.

Para:

Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Duygusal tepkiler vereceğiniz bir sorunda, yanlış anlaşılmanıza neden olacaksınız.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kazanacaklarınıza odaklanıp ilerlenmesi gereken konularda asla hız azaltmamalısınız. Bugünlerde yaşanabilecek ufak tefek rahatsız edici olayları bir kenara bırakıp, uzun vadeli amaçlarınıza zarar vermesini engellemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün özellikle sabah saatlerinde daha sabırlı ve dengeli kalmaya bakın. Duygusal açıdan daha sert tepkiler içinde olabiliyorsunuz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Toplumsal değerlerinizin sizi kısıtlamasına izin vermek istemiyor ve çevrenizin tepkisine aldırış etmeden, kişiselliğinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Yolda yürürken çok dikkatli olmalısınız. Kazalara müsaitsiniz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kimseye kendi istekleriniz doğrultusunda baskı yapmamaya gayret edin. Niyet çok iyi olabilir. Konu size göre herkesin hayrına olsa bile bu tip yönlendirici tavırlara büyük tepki gösterenler bol olacak etrafınızda.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.