Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

11 March 2023 Oğlak burcu yorumu

Bugünlerde uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Çok istekli gitmeyeceksiniz ama kazançlı döneceksiniz. Arkadaş ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bununla ilgili yakında haberler alacaksınız. Bugün elinize bazı önemli evraklar geçebilir, zaten uzun bir süredir bunların elinize ulaşmasını bekliyordunuz.

Aşk:

Sevgilinize yeteri kadar güven veremiyorsunuz. Oysa onu çok seviyorsunuz ve ona asla ihanet edemezsiniz. Ona duyduğunuz sevgiyi belki de farklı bir biçimde anlatmanız gerekiyor.

İş:

İş yerinizde son günlerde çok çalışıyorsunuz, adeta amirlerinize işinize olan bağlılığınızı göstermek istiyorsunuz, oysa bunun için özel bir çaba harcamanız gerekmiyor, onlar zaten sizi çok takdir ediyorlar.

Para:

Bugünlerde önemli bir para haberi alabilirsiniz ve uzun süredir beklediğiniz rahatlama dönemine girebilirsiniz. Para durumunuzla ilgili sevindirici bazı gelişmeler olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sevdiğiniz kişiyle birlikte planlar yapabilir ve geleceğe yönelik hedefler belirleyebilirsiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün için, uzlaşmak ve konuşarak anlaşmak oldukça zor olabilir. Tartışmalı ortamlardan, ani hareketlerden, tepkilerden, riskli olaylardan ve yerlerden uzak durmanızda fayda var. Sakin kalmak ve gezegenlerin normale dönmesini beklemek gereken birkaç gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu olumsuz açılar, öfkeyi, saldırganlığı, gereğinden fazla cesareti ve gerilimi arttırabilir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar ya da kontrolünü kaybetmiş ve saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler söz konusu olabilir veya bazı gerçekler açığa çıkabilir. Rekabetçi durumlar veya mücadele gerektiren ortamlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, havayla bağlantılı aksilikler, yangın, patlama, kundaklama, şiddet, gaz sıkışması, elektrik elektronikle bağlantılı konular, saldırganlık, doğayla ilgili felaketler, asi gruplar v.b başlıklı olaylar dünya genelinde sıklıkla ön plana çıkabilir. Bu açılar belirginleştiğinde, riskli hareketlerden, ani tepkilerden, ani hareketlerden, riskli kişilerden, tartışmalardan, tehlikeli yerlerden uzak durmakta ve ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda vardır. Bu etki, en yakın zaman dilimi olarak Pazar günü daha fazla kendini hissettirebilir. Neyse ki, Balık burcunda olduğumuz bir aydayız ve ne olursa olsun bu etkiler daha düşük fazda kendini gösterecektir. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Geleceğinizle ilgili konularda harekete geçmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Birlikte olduğunuz gruplarda yeni fikirlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bunu yaparken tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Vereceğiniz ani tepkiler sizi zor duruma sokabilir. İstediğinizi elde etmek için sabırlı davranmalısınız. Ufak tefek kazalara karşı kendinizi korumalısınız.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, planlarınızı gizli yapmak istiyorsunuz. Akşam saatlerinde yaşantınızda hızlı gelişen olaylara karşı çekimser bir tavır takınabilirsiniz. Yatırımlar konusunda istediğiniz başarıyı sağlamak için, gerekli şartları kendiniz belirlemelisiniz. Karşı tarafın istekleri sizin tarzınıza uygun olmayacaktır. Kendinize güvenmeniz, sizi olumlu kılıyor.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Fayda sağlamayan, üretmek değil de vakit öldürmek amaçlı bir araya gelmiş insanlarla birlikte veya bu nitelikteki kalabalık ortamlarda olmayın bugün. Az ve öz, geliştirici ve bilgisini paylaşan kişi ile iş birliği yapmalısınız.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.