Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

25 March 2023 Oğlak burcu yorumu

Sosyal çevrenizde bazı ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu gelişmelere yönlendirmeniz gerekebilir. Yeni kişilerle tanışabilir yada yeni bazı oluşumlarla karşılaşabilirsiniz. İç dünyanızda bazı çelişkiler ortaya çıkabilir ve duygusal olarak küçük bir sorun yaşayabilirsiniz. Ancak genel olarak düşüncelerinizi istediğiniz alanlara olumlu olarak kanalize etmeui başaracaksınız. Yakın çevrenizle diyaloglarınız gelişmeye başlıyor ve ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aileniz veya evinizle ilgili sorumluluklarınız, yükümlülükler ve görevler ön plana çıkmaya başlıyor. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınız ve sorumluluklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sizi yoran yıpratan koşullarda başkalarından destek alacağınız zamanlar olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde daha dışa dönük olabilirsiniz. Eğlenceli vakit geçirebilmek için organizasyonlara katılabilirsiniz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizinfikirlerini de almalısınız fakat sizin düşünceniz çok daha baskın ve belirgin. Emin olmadığınız veya sezgisel olarak kuşku duyduğunuz her türlü konudan uzak kalmayı başarıyorsunuz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aile büyükleri sizden biraz destek istiyor. Bunu direk yüzünüze dile getirmeseler bile ihtiyaç duyduklarını anlamaya çalışın. Söylemeseler bile yüzlerinden okunacaktır. Bu destek alınacak bir kararın inisiyatifi bile olabilir.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.