Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

30 March 2023 Oğlak burcu yorumu

Kendinizi kararlı ve harekete geçmek için istekli hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza küçük sorunlar çıkabilir ancak bunları aşmak için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Bir çok iletişim içine girebilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Genel anlamda hareketli ve yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Size yakın olan kimselerle ikili ilişkilerinizde bir hareketlenme olabilir. Fikirlerinizi rahatça ortaya koyabilecek ve karşınızdaki insanlara kabul ettirebileceksiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir. Bu alanda organize olurken, etki alanınızı genişletebileceğiniz veya etkinizi arttırabileceğiniz başlıklara ağırlık vermeye çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe?ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Hevesli olduğunuz konular kriz yaratabilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara karşı özen göstermelisiniz. Öğleden sonraki saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Zevklere düşkünlük söz konusu.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddesel yönleriniz, ortak ilişkilerinizle paralel gidiyor. Bugün duygusal konularda yoğunlaşmanız nedeniyle, partnerinize kendinizi ispat etmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikledengelerinizi kontrollü kullanmanız gerekebilir. Onu mutlu etmek için, hedeflerinizi yüksek tutmalısınız.Enerjinizi duygularınızla pekiştireceğiniz bir gün.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Etrafınızdakilerden yeterlidestek görmediğinizi düşünebilirsiniz. İstekleriniz doğrultusunda yönlendirmeler yapmaya kalkışırsanız bazı dirençler olacaktır. Planlarınızı bireysel yapın. Destek gelirse güzel bir sürpriz olsun.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.