Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

18 May 2023 Oğlak burcu yorumu

Sabah saatleri bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Günün ilk saatleri alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır.Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi son derece rahatlamış hissedeceksiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişimleriniz son derece canlı olacaktır.

Aşk:

Sabah saatleri duygusal olarak bir gerilim yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda küçük sorunlar çıkabilir ve bu sorunları gözünüzde fazla büyütebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi duygusal açıdan rahatlamış hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İş:

Günün ilk yarısında yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir.Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Günün ikinci yarısında ise bazı işlerinizi sonuçlandırmak için fırsatlar yakalayacaksınız. Eğer işinizle ilgili olarak yeni bir karar almayı düşünüyorsanız bunun için öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz.

Para:

Maddi konularda sabah saatleri olumlu etkiler altında olmanıza rağmen öğleden sonraki saatlerde önemli ölçüde rahatlayacaksınız. Günün ikinci yarısı bazı maddi beklentileriniz yerine gelebilecektir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Günün ikinci yarısında ilginç haberler alabilir yada sizi mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz ancak bunları olumlu olarak değerlendirmelisiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Siz her ne kadar direnç göstersenizde, bazı kişiler size yine de yardımcı olmaya veya yol göstermeye çalışıyorlar. Bazı konularda, ilerlemenin veya başarılı olmanın başka yolları da olabileceğini düşünüyor ve gösteriyorlar o kadar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Korku ve endişe duyduğunuz konular yüzünden stres yaşayabilirsiniz. Ortaklı para durumlarında istikrar arayışındasınız. Kriz yaratan durumlarda kopmalar yaşanabilir. Finansal konularınızla ilgili güvenli yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

19 Mayıs'tan sonra Merkür İkizler burcunda geri gidecek. Masraflarınızı kontrol altında tutmalı ve bütçenizi dengelemelisiniz. Plüton ay borunca retroda. Unuttuğunuz gayrimenkulle ilgili sorunları ortaya çıkaracak. Zıt burç Yay'da Satürn geri hareketine devam ediyor. Sorumluluk duygumuz bizi yorsa da, görevlerimizden kaçış yok. Uzun süren hukuk davalarımız bizi yorabilir. Eski dostlarla karşılaşma...

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.