Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

12 July 2023 Oğlak burcu yorumu

Güne heyecanlı ve istekli başlayacaksınız. Fakat duygularınızı denetlemek için gayret göstermeniz gerekiyor. Özellikle gün içinde karşılaştığınız olaylara duygusal tepkiler göstermeseniz iyi olacak. Hırslı ve zorlayıcı bir tavır içinde bulunmayın ve sabırlı olun. Çünkü gelişmeler sizin beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir. Veya daha önce hesaplamadığınız durumlar ortaya çıkabilir. Sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz, isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak. Bu arada yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almanız mümkün. Veya olabileceklerden daha fazla beklentileriniz olabilir. Fakat saygı duyduğunuz kişilere danışabilirsiniz ve onların tavsiyesini alabilirsiniz.

Oğlak burcunun bugün genel durumu

Düşüncelerinizi söylemekten kaçının, aksi takdirde patronlarınızdan birini kızdırabilirsiniz. Bir güç sömürüsü sizi kötü bir moda sokacak ve sizi partnerinize karşı daha sabırsız hale getirecek. Fevri olmamaya çalışın.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

İkna olmadığınız durumlardan kaçının. Yıldızlar işinizi engelleyebilir. Her şeyi riske atmayın ve karar alırken sakince alın. Yıldızlar yabancı ortaklarla çalışanların yanında. İş bağlantıları iyi tempolu olacak ve hayatlarına şanslı bir dokunuş getirecek.

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda yeni fikirler sunmanız mümkün. Bazı olaylar size kriz yaratabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal yönden ifade etmek istediklerinizi net bir şekilde ifade edemeyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar yorar.

Oğlak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

11 TEMMUZ 2018 OĞLAK BURCU YORUMU