Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

26 November 2023 Oğlak burcu yorumu

Hem aşk, hem de iş ilişkilerinizi gözden geçirdiğiniz bir dönem. Şimdiye kadar dikkatinizi çekmeyen ayrıntılar ile ilgilenebilirsiniz ve ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Geleceğe yönelik büyük hedefleriniz olabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için bakış açınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bu arada bazı kişileri ve olayları küçümsemeniz mümkün. Tabii aynı oranda büyütmeniz de söz konusu... Ancak detayların içindeki fırsatları iyi değerlendirmek için bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. İddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Aslında hoş gelişmeler meydana geliyor. Dostlarınız ve önemsediğiniz kişiler sizi destekleyecek.

Oğlak burcunun bugün genel durumu

Başarının gezegeni Jüpiter, burcunuza faydalı etkiler gönderiyor. İyimserlik size tam bir vizyon kazandırarak, belli bir özgüvene erişmenizi sağlayacak. Sizin için hiç değeri olmayan bir arkadaşınız, hakkınızda söyleyeceği üstü kapalı laflarla duygusal ilişkinizin sakinliğine zarar vermeye çalışacak.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

Finansal mesajlar kafa karıştırıcı. Bazı yıldızlar sizi keyifli ve ihtiyatlı bir şekilde para harcamaya davet ederken bir gezegen ekstra harcamalara karşı uyarılar veriyor. Yıldızlar yükseleni Akrep olanlara karşı özellikle olumlu bir konumda. Bu, maaş zammı ya da daha fazla sorumluluk talep etmek için iyi bir an.

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, eşinizle ve sevdiğinizle daha fazla ilgilenebileceğinizi anlatmakta. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakmalısınız. Bazı muhalif durumlar yaşanabilir.

Oğlak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Özdisiplini gelişkin Oğlaklar, gün boyu aile içinde tartışmalar olası. Uzun süredir emek verdiğiniz eş partner ilişkiniz aile içinde eleştirilebilir. İşler beklediğinizin aksi gelişebilir. Öfkeden kaçınmak önemli.