Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

02 December 2023 Oğlak burcu yorumu

Duygusal ve alıngan olacağınız bir gün. Özellikle çevrenizin saygı duyduğu kişilerin davranışlarından hoşlanmayabilir ve tepkisel bir tavır ortaya koyabilirsiniz. Sizin bildiğinizden daha farklı davranan ve yaşayan kişilere karşı davranışlarınızı denetleyin. Aslında hoş fırsatlar ile karşılaştığınız bir dönemdesiniz. Şansınızı çok fazla sorgulamasanız iyi olacak.Aslında olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, fırsatların farkına varacaksınız. Bugün içiniz içinize sığmıyor ve bir yerlerde duramıyorsunuz. En iyisi dışarı çıkın. Açık hava ve sevdiklerinizin ilgisiyle rahatlayabilirsiniz. Olayları büyütmeyin ve isteklerinizi gözden geçirirken geçmişte yaşamış olduğunuz olaylara takılı kalmayın.

Oğlak burcunun bugün genel durumu

Üstlerinizin sizi yönlendirmeye vakti olmayacağından işlerinizi kendi başınıza yürüteceksiniz. Ama bunu yapmak sizin için hiç de zor olmayacak. Keyifle işi bir arada yapmanın bir yolunu bulacak ve partnerinizle birlikte çok pozitif ve avantajlı bir tatile çıkacaksınız.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

Dikkatli olun ve odaklanın ki size sunulan fırsatları kaçırmayın. Yıldızlar sabırlı olmanızı tavsiye ediyor. Riskli bir işiniz varsa dikkat edin. Yıldızlar pek olumlu sayılmazlar ve büyük bir mali kayıp yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, düşüncelerinizde fazla detaylara girebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha çok dikkat çekebileceğiniz imkanlar var.

Oğlak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu huzur ihtiyacınız fazla, olayların katılımcısı olmaktan ziyade gözlemcisi olmakta fayda var. İlişkilerde sabır gerektiren durumlar, başkalarının yapmadığı işlerin aksaklıkları olası.