Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

22 December 2023 Oğlak burcu yorumu

Sizi yoran ve gerilim hissetmenize neden olan isteklerinizi gözden geçireceksiniz fakat bugün daha sakin olacaksınız ve olaylara daha farklı açılardan bakacaksınız. Bugün kendinizi hem şanslı hissedeceksiniz, hem de gelişmeleri bekleyecek kadar sabırlı ve dirayetli davranacaksınız. Üstelik bu akşam saat 19:11_de oluşan Kış Gündönümü ile birlikte hem hayal gücünüz uyanıyor, hem de duygularınız derinleşiyor. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz ve eski isteklerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada ilişkilere bakış açınız tamamen değişebilir. Çünkü aşk, ilişkiler ve finansı temsil eden Venüs sizin burcunuzda ilerlerken 28 derece 57 dakika Oğlak Burcunda geri gitmeye başladı...

Oğlak burcunun bugün genel durumu

Zorluklarla karşılaşacaksınız ve bunlar da sizin unutkanlığınızdan kaynaklanıyor. Daha fazla konsantre olmaya çalışın ve düzenli kontroller yapın. Sevgiliniz tarafından ihmal edildiğinizi düşünecek ve bir arkadaşınızla flört ederek onu kıskandırmaya çalışacaksınız, ancak bu kişi de halinizden hiç anlamayacak.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar size büyük zihinsel güç vererek yardımcı olacaklar. Dinamizm, yüreklilik ve hatta cüret, doğru kullanıldığında harika sonuçlar ortaya çıkarabilir. Bugün yükseleni Yengeç burcu olanlar için kararlar henüz olgunlaşmamış, zaman kazanın. Kısa süre içinde kader önünüze yeni ve ilginç fırsatlar çıkaracak.

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay, eşinizle ya da ailenizle ilgili bir hassasiyeti öne çıkarabilir. Yakın beraberliklerde daha dengeli olmaya bakmalısınız.

Oğlak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu baskıcı tutumlarınız nedeniyle eleştirilebilirsiniz. Dolunayla birlikte ilişkilerde daha iyisine ulaşma ve kendinizi gösterme arzunuz yüksek. Yenilenme, arzuları ifade etme gücünüz artacak.