Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

27 December 2023 Oğlak burcu yorumu

Geçmiş ve geleceğin öngörüsü ile davrandığınız bir dönemdesiniz. Bir taraftan çılgın projeler yapabilir ve bütçenizi aşan girişimlerde bulunmanın hazırlığı içinde olabilirsiniz, öte yandan geçmişte yaşadığınız tecrübelerin ışığında tedbirli olmak gerektiğini düşünebilirsiniz. Ancak içinizden yükselen kuvvetli arzular, tedbiri bir kenara bırakıp karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için sizi harekete geçmeye zorluyor. Ve bunun sonucunda büyük bir gerilim hissedebilirsiniz. Yaşam felsefeniz ve olaylara bakış açınız değişiyor. Böylece sizi rahatsız eden durumun aslında bir şans olduğunu anlayabilirsiniz.

Oğlak burcunun bugün genel durumu

Uzun zamandır yakalamak istediğiniz kalite konusunda beklediğiniz atılımı yapacaksınız; iş yerinde sizi memnun edecek yeni görevler ve maaşınızda artış olabilir. Kendinizi izole etmeye ve sevgilinizden kaçmaya meyilli olacaksınız; en azından bu konuda bir açıklama yapmaya çalışın.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar yeni sözleşmeler ya da projeler için çok olumlu görünmüyor. Önemli kararları yarına ertelemek yapabileceğiniz en akıllıca şey olacak. Özellikle de üçüncü dekantta doğanlar için yıldızlar çok olumlu bir konumda. Şans oyunlarında kazanma şansları çok yüksek ve ek kazanç sağlamaları öngörülüyor.

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün işlerinizde sıkıntılar çıkabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İlerlemeyen işler nedeniyle kopmalar olabilir. Çalıştığınız insanlarla çatışmalar olabilir. Kimi zaman göremediğiniz konulardan dolayı belirsizlik yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın.

Oğlak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Yakın çevrede tartışmalar yaşanabilir. İş yükünüzü artıran gelişmeler olabilir. Hesapsız sorumluluklar ve harcamalar olabilir. Olayların seyri nedeniyle baskılanmış hissedip tepkisel davranabilirsiniz.