Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

27 January 2024 Oğlak burcu yorumu

Yoğun duygular ile güne başlayacaksınız. Karşılaştığınız olaylar karşısında alıngan ve duyarlı bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Duygu ve isteklerinizi ortaya koyabilir, sempatik ve neşeli tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler yavaş olabilir fakat düşündüğünüz ve istediğiniz gibi gelişiyor. Sevdiklerinizin desteğini alacaksınız ve iyimser bir tavır içinde bulunacaksınız. Bugün uzun zamandır görmediğiniz eski dostlarınız ile karşılaşabilirsiniz.

Oğlak burcunun bugün genel durumu

Çok olumlu bir döneme giriyorsunuz, özellikle de kendi işinizin sahibiyseniz. Yeni tanıştığınız bir kişiye yoğun ilgi duyacaksınız; kendinizi ona kaptıracaksınız; fakat partnerinizi kıskandırmaya çalışmayın!

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

Güne yavaş başlayacaksınız ve bir karşıtlık bir aksiliğe neden olabilir; yürürlükteki bir projenize geri dönüp bir göz atmak zorunda kalabilirsiniz. Yıldızlar üçüncü dekantta doğanların saldırganlıklarını nüfuzlu birini sinirlendirebilecekleri için biraz frenlemelerini tavsiye ediyor. Diplomatik olun!

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün özellikle öğle sonrasında, gruplar ve arkadaşlarla ilgili bir konu için harekete geçebilir. Gelecek beklentilerinizi de gözden geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Tutulmayla hem kişisel hem de profesyonel ilişkilerle ilgili problemler ortaya çıkmış olabilir. Bugün gözden geçirmeler, sorunlarınd evamı olası. Kronik sağlık sorunları açığa çıkabilir.