Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

05 February 2024 Oğlak burcu yorumu

Sevgili Oğlak, gök konumu pekte sevimli değil ama sen inatçı ısrarcı ve gerçekçi birisin. Her zorluğu aşabilirsin. Özel işlerinde ilerlemeler kaydedeceksin. Ani değişimler planlarını altüst edebilir ama üzülme yakında her şeyi yeniden düzene koyabilirsin. Parasal sorunların seni bir hayli üzmüş ama bunlardan ders almasını da bilmelisin. Bugün, Ay’ın konumu, ince duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

Kariyer

Kazandığınız parayı veya mal varlıklarınızı değerlendirme yolları arayabilirsiniz. Fikrine güvendiğiniz bir arkadaşınız sizi yönlendirebilir veya görüşmeniz için bir uzmanın ismini verebilir.

Genel Yorum

Bugün alacağınız etkiler, haberdar olmadığınız bazı konuları açığa çıkarmanıza yardım edecek türden olabilirler. Bunları iyi değerlendirebilmek için çevrenizi gözleyin ve olayların gelişimine dikkat kesilin.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir. Bugünlerde, sizi rahatsız eden noktaları görmezlikten gelmeniz durumunda, ilerleyen zamanda ortaya çıkabilecek sıkıntılar daha fazla olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim, önemli işleri veya evraklarla ilgili konuları halletmek için zihnimizin hareketli olacağının göstergesi. Rapor veya tez hazırlamak için uygun 5 günlük süreçteyiz. Detayları kolayca yakalayabiliriz. Aynı zamanda sır saklama yeteneğimizin yüksek olacağı günler. Ancak, öğle saatlerinde ve akşama kadar, Ay?ın olumsuz açıları(özellikle geçen hafta Perşembe ve Cuma günleri sıkıntı yaşayanlar ağırlıklı), ilişkilerde fikir ayrılıklarına, detaylarla ilgili problemlere, dalgınlıklara, yanılsamalara, aldanışlara, belirsizliklere veya kafa karışıklıklarına neden olabilir. Kendimizi engellenmiş hissedebiliriz veya işlerle ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Ancak, girişte yazdığım olumlu etkiler diğerlerini biraz olsun hafifletip sağlam bir duruş sergilememiz ve doğru bir yol haritası çizmemiz için yardımcı olacaktır. Sonuçta, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz ve yeniliklere açık bir haftadayız ve tartışmalarla vakit kaybetmemeliyiz. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak için heves duyuyor olabileceğiniz bir gün. Akademik konularla ilgili işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi planlarken detayların içinde boğulmamaya özen göstermelisiniz. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşırken, yargılayıcı tutum içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve içsel patlamalarınızı kendi içinde izole etmeye çalışmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Hoşunuza giden biriyle ilgili, kendi içinizde bir kişilik savaşı vermeyi bir kenara bıraksanız ve sizin yeteneklerinize ihtiyaç duyan işle ilgili çevrelere dönseniz, sizin yararınıza olacak.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bulunduğunuz ortamlarda anlaşılmadığınızı, görüşlerinizi yeteri kadar dinlemediklerini hissedeceksiniz. Tanıdığınız bir çevrede ya da insanlarla bir arada olsanız bile yabancılaşmış halde bulabilirsiniz kendinizi. Israr etmeyin.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.