Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

15 February 2024 Oğlak burcu yorumu

Hayatınızdaki bazı durumları yeniden gözden geçirmeniz gerekecek. Şu aralar sizin sosyalliğe, insanlarla birarada olmaya ihtiyacı var. Güzel sanatlarla ilgilenmek de size iyi gelecek. Dostlarınızdan biri hakkında endişe verici bir haber duyabilirsiniz. Ama kendi kararlarınızla, bu habere pek kulak asmayabilirsiniz.

Aşk:

Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çok fazla sorgulayarak ilişkileri zedelediğinizi farketmiyorsunuz. Zamansız çıkışlarınız var.

İş:

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra insanları yaptığınız işle ilgili ikna etmeye çalışacaksınız. Ancak aldığınız sonuç yorgunluklarınızı unutturacak

Para:

İş hayatında zirveyi hedeflediğiniz için kazanç yönünden fazla bir sıkıntınız yok. Hangi işte çalışıyorsanız mutlaka o işe verdiğiniz emeği paraya çeviriyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı konularda atılım içerisinde olacaksınız ama aynı zamanda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işler hakkında herkese bilgi vermeyin ve açıktan rekabete kalkışmayın

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli düzenleme veya anlaşmalar tekrar ele alınabilir veya yenilenmesi gereken planlar olabilir. Bazı konuların güncellenmesinin size önemli faydaları olacağını göreceksiniz. Biraz beklemeniz gerekli o kadar. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha hassas davranabilirsiniz. Ailevi konular, annenize ait koşullar gündeme daha çok gelebilir.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerliyor ve sezgileriniz yüzünden hatalara açık bir gün yaşayacaksınız. Size anlatılar her şeyi yanlış algılayabilir veya çok çabuk inanabilirsiniz. Duygusal konularda daha dikkatli davranmalı ve olayların gerçek yüzünü görmeden karar vermemelisiniz. Bugün anaç yönleriniz ön planda olacak ve çevrenizi koruma altına alacaksınız..

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün çok ciddi meselelerde bile yapıcı ve alttan alan yaklaşımlarda bulunun. Samimiyetiniz karşılık bulacak. Katı ve kuralcı tutumlarınızı bir kenara bırakmayı becerebilirseniz çok daha verimli bir gün geçireceksiniz.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.