Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

20 February 2024 Oğlak burcu yorumu

Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendi mekanınızda bulunma isteğiniz güvenlik ihtiyacınızdan da kaynaklanıyor. Bugün dostlarınızla evinizde buluşmak isteyebilir ve hoş saatler geçirebilirsiniz. Duygusal karmaşa hissedebilir, sevgiden bunaldığınız anlar yaşayabilirsiniz.

Aşk:

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

İş:

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Para:

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi, ailenizi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Bir taraftan hayallerinizi gerçekleştirmek için para harcamanız gerektiğinin farkındayken, bir diğer taraftan daha sağlam adımlar atmak istediğiniz ve geleceğinizi riske etmek istemediğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay?ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn?le ters açıda olan Ay?ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel yeteneklerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda kendinizi geliştirmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Sabah saatlerinde alacağınız sorumluluklar sizi yorabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni düzenlemelere gidebilirsiniz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız. Evinizle ilgili yeni değişimler içindesiniz .Bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için, önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir önceki yeniay gibi bu yeniay da yatırım ve ödemeler konularını daha çok etkileyecek. Kaynak arayışınız artacak. Ya da yeni bir maddi imkan karşınıza çıkacak. Profesyonel destek alacağınız hamleler daha garanti olacak.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.