Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

21 February 2024 Oğlak burcu yorumu

Ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Gezegenlerin olumlu etkisini fiziksel ve ruhsal enerjiniz üzerinde gözleyebilirsiniz. Kendinizi sevdiğiniz konular üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz.Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan beden ve ruh sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Aşk:

Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün, duygularınızı göstermekten kaçınabilirsiniz. İlişkilerinizde bocalamalar yaşayabileceğiniz görülüyor.

İş:

Ay, sizi günlük işleriniz konusunda zorlayabilir. Venüs ve Merkürün etkisi, günlük işlerinize ve meslek yaşantılarına hız kazandıracak etkiler verebilir. Bu günlerde iş yaşamınızda artan bir yoğunluk hissedebilirsiniz.

Para:

Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz, hareketli bir gündesiniz. Jüpiter iyimserliğinizi arttırırken, maddi konularda adımlar atmak için gerekli cesareti kndinizde bulabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ay size değişiklik isteği ve bir alçalıp bir yükselen mizaç değişikliği getirebilir. İlişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı iş ve görevlerinizi yerine getirme biçiminizi yeniden yapılandırmanızda fayda var. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla yapacağınız planlar açısından güzel günlerdesiniz. Ticari başlangıçları veya yeni kararları bugünden itibaren devreye sokabilir, hayatınızda yenilikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda, iş birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay'ın konumu sayesinde, mantıklı olmanız gereken konularda duygusal davranışlar sergiliyorsunuz. Partnerinizin hakkınızda düşüncelerini öğrenmek gibi bir takıntı içine girebilirsiniz. Bugün, yakın dostlarınız tarafından desteklendiğinizi görmek sizi güçlendiriyor. Onlarında katılımlarıyla ortak düşünceler geliştireceksiniz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İletişim halinde olacağınız işler, hareketlilik içeren uğraşlar, yazışmalar, görüşmeler ve eğitim temalı olan gayretler için elverişli etkiler alıyorsunuz. Bilinmeyeni öğrenmek, sizde olanı geliştirmek fırsatı çıkacak karşınıza.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.