Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

22 February 2024 Oğlak burcu yorumu

Kendinizi bir süredir sürekli yorgun hissediyorsunuz. Dinlenmek için ne kadar zaman ayırsanız da kendinizi dinlenmiş gibi hissetmiyorsunuz. Bugün dinlenmek için fırsat bulabileceksiniz. Zamanınızı ailenize ya da kendinize ayırarak geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelen davetleri reddetmeniz ve evde kalmayı tercih etmeniz muhtemel.

Aşk:

Sevgilinizi çok seviyorsunuz fakat bazen kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Bu durum sevgilinizle aranızda zaman zaman gelişen bazı gerginliklere sebep oluyor.

İş:

İş hayatınızda akıllıca davranmayı biliyorsunuz ve ortama göre hareket etmeyi öğrendiniz. Yakında amirinizden bir zam haberi alabilirsiniz.

Para:

Bugün ailenizle yapacağınız bir toplantı sonrası elinizden para çıkması söz konusu olabilir. Canınızı fazla sıkmayın bu para size yakın zamanda geri dönecektir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son zamanlarda çok kilo aldınız ve aldığınız besinlere de dikkat etmiyorsunuz. Bu gidişle bünyenizde bir zayıflama söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir. Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız. Bildiğiniz yoldan gitmeli ve kafanızı karıştırmadan, hangi seçimleri yaparak istediğinizi elde edecekseniz o taraftan ilerlemelisiniz. Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay?ın Pluton?la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter? in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kimi zaman aceleci davranmak gerekir. Bugün bazı elde olmayan nedenler yüzünden stres yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Derin düşüncelerle boğuştuğunuz bir gün. Beklentilerinizin altında yatan gerçekleri bilmenize rağmen, olayları görmezlikten gelmek, sizi geçici olsa da rahatlatıyor. Bugün gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Sonradan gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmanızda yarar var. Başkalarına yardım ederken, kendi düzeninizi bozuyorsunuz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İletişim halinde olacağınız işler, hareketlilik içeren uğraşlar, yazışmalar, görüşmeler ve eğitim temalı olan gayretler için elverişli etkiler alıyorsunuz. Bilinmeyeni öğrenmek, sizde olanı geliştirmek fırsatı çıkacak karşınıza.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.