Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

23 February 2024 Oğlak burcu yorumu

Sizin için hassas etkiler altında kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi kararsız ve gelişmelere karşı isteksiz hissedebilirsiniz. Olaylar karşısında ani tepkiler verebilirsiniz ve kendinizi sabırsız hissedebilirsiniz. Enerji düzeyiniz oldukça yüksek ancak enerjinizi doğru olarak kullanma konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Bir süreden beri planladığınız girişimleri bugün yapabilirsiniz ve yeni başlangıçlar yapmak için yeni imkanlar elde edeceksiniz.

Aşk:

Aşk yaşamınızda kendinizi enerjik hissedeceğiniz ve çeşitli heyecanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Genel olarak bugün duygusal kararlar vermemeye çalışmalısınız ve aceleci davranmamalısınız. Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde bazı uyumsuzluklar ortaya çıkabilir ve bunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

İş:

Fiziksel olarak hareketli olacağınız bir gündesiniz ve perfonmansınız oldukça iyi olacaktır. Her zamankinden daha çok yorulabilirsiniz. Hızlı bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz ancak bu konuda dikkatli düşünmenizde fayda olacaktır. İş yaşamınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz ve aktivitenizi arttıracaksınız. Sorunlarınıza kısa sürelide olsa çeşitli çözümler geliştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız. İş yaşamında ilginizi çekecek yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz.

Para:

Maddi konularda beklenmedik bazı masraflarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Gelirlerinizi arttırıcı bazı girişimlerde bulunabilirsiniz ve bu konuda aceleci davranacaksınız. Özellikle kısa sürede sonuca ulaşmanıza yönelik çalışmalar yapabileceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. İlişkilerinizde esnek davranmaya çalışmalısınız.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Birkaç gün için meydana gelebilecek tartışmalı ortamları veya zıt görüşlü kişilerle girilecek diyalogları adaletinizi ve objektifliğinizi gösterebileceğiniz bir fırsat olarak görebilirsiniz. Otoriteniz sarsılmaya çalışılıyor gibi hissetseniz de, biraz gerginlik yaşanabilir o kadar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızda sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili ufak tefek sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili değişken olaylar içinde olabilirsiniz. Öğlen saatlerinizde işlerinizde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşayacağınız olaylar olabilir, sakin kalmakta fayda var.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. . Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Her şeyi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İletişim halinde olacağınız işler, hareketlilik içeren uğraşlar, yazışmalar, görüşmeler ve eğitim temalı olan gayretler için elverişli etkiler alıyorsunuz. Bilinmeyeni öğrenmek, sizde olanı geliştirmek fırsatı çıkacak karşınıza.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.