Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

27 February 2024 Oğlak burcu yorumu

Dün geceyi iyi dinlenerek geçirdiğiniz için bugüne hızlı başladınız. Son zamanlarda oldukça enerjiksiniz. Bunun farkında olan arkadaşlarınız bu halinizi bir tek nedene bağlıyorlar. Aldığınız bir malla ilgili başınız dertte. Ciddi mücadele etmeniz gerekecek. Akşam davet edileceğiniz bir akşam yemeğinde, sizin de içinde olmanız gereken bir yolculuk tartışılabilir.

Aşk:

Sabahtan beri onu aramaya yelteniyor, ama vazgeçiyorsunuz. İçinizde aceleci davranıp tütsüyü bozacağınıza dair bir endişe var. Nasıl davranmanız gerektiğini sormadığınız arkadaşınız kalmadı neredeyse.

İş:

Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz. İşinize olan hakimiyetiniz kısa zamanda bu sorunları azaltacak.

Para:

Çok zorlanarak bir araya topladığınız parayı kullanmayı düşündüğünüz alana biraz yabancı kaldığınız için kaygılarınız var. Paranızı iyi koruyorsunuz. Ama aile bireyleri sizin kadar tutumlu değil. Bu akşam bu konuda küçük bir tartışma olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Birileri sizin sabrınızın sınırını zorlamaya çalışıyor. Bugünlerde kışkırtılmaya hazırsınız, ama sabırlı ve temkinli olmanızda yarar var.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sizin için belirsizlik içeren bir yöne yöneltilmeye çalışılabilirsiniz. İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız. Birkaç gün için bazı kişiler sizden tamamen farklı düşünüyor ya da tümüyle sizden farklı tarafta yer alıyor olabilirler. Çok fazla ön planda olmamaya çalışın. Bazı amaçlar için çalışmanın veya yardımlarda bulunmanın size olumlu geri dönüşleri olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay?ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular bugünde gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışında olacağınız zamanlar var. Zihinsel açıdan heyecan duyduğunuz konulara yoğunlaşmak isteği içinde olabilirsiniz. Yaptığınız işlerde abartıya kaçma eğilimindesiniz. İşlerinizde konsantre olamayabilirsiniz. Günün büyük bir kısmı, iyimserlik içinde geçecektir.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. Ani davranışlardan sakınmalısınız. Zaman akışı içinde bazı olayları kendi bünyenize göre yeniden yapılandırıyor ve yaşama geçiriyorsunuz. Fakat kendinizle çelişkiler yaşayabilirsiniz. Sessiz bir inceleme devresinden sonra kendinizi ortaya koymalısınız.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için işbirliği içinde olmak, karşınızdakinin isteklerine önem verip destek olmak en büyük mutluluk ve kazanç kaynağı olacak. Evliliğiniz önemsenmeniz gereken ana konu olacak. Karşınızdakine güvenmek önemli.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.