Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

03 March 2024 Oğlak burcu yorumu

Bugün güne keyifli başlayacaksınız. Sabah saatlerinde bazı ufak işlerinizi halletmek için hareket halinde olabilirsiniz. Öğleden sonra bazı sıkıntılar yalamanız olası. İstemediğiniz ortamlara girebilir istemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizden birileri sizi çok önemsiyor ve sizin için güzel planlar yapıyor.

Aşk:

İlişkinizde geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşmesi için biraz daha fazla gayret göstermelisiniz. Sevgilinizle bu konuda uzlaşma yoluna gitmeyi deneyebilirsiniz.

İş:

Bugün iş yerinizde bazı tekliflerle karşılaşacaksınız ve bu sizi büyük bir telaşa sürükleyecek. Bu konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmeli ve öyle harekete geçmelisiniz.

Para:

Uzun zamandır beklediğiniz bir para nihayet size ulaşacak fakat bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Para konularında daha dikkatli olmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hali hazırda hangi yola çıktıysanız, size yardımı dokunacağını düşündüğünüz kişilerle iş birliği içerisine girmenizde fayda var. Ekip çalışmaları, ortaklıklar veya iş birlikleri istediğiniz şekilde sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para durumlarına karşı tedbirli olmanız gereken durumlar olabilir. Finansal konular da yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla fikir alışverişi yapacağınız zamanlar var. Sorumluluğunuz altında olan konularda düzenleme ve planlama yapmanız gerekebilir.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sistemli davrandığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin. Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ruhsal yapınızı zorlayacak işlerden hoşlanmanıza karşın, sizin için önemli olanı seçmelisiniz. Aslında, değişim size iyi gelecektir.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün size ihtiyacınız olan bir konuda verilen sözleri gerçekçi ele alın. Büyük vaatler yerini bulmayabilir. Bir borç ve ödünç durumu olursa sonradan sizi sıkıntıya sokmayacak miktarlar ve değerler üzerinden hareket edin.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.