Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

04 March 2024 Oğlak burcu yorumu

Bugün bir süredir devam eden sıkıntılarınızı üzerinizden atmış olacaksınız. Genelde neşeli ve keyifli davranışlar sergileyeceksiniz. Öğleden sonra bir yakınınızı ziyarete gidebilir orada beklemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde dinlenmek için fırsat bulabilir ve hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşantınızda sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizle konuşmak istediğiniz şeyler var ve bunları konuşmak için fırsat bulamıyorsunuz. Bugün belki fırsat bulabilirsiniz.

İş:

Kariyerinizle ilgili önemli bir dönüm noktasındasınız. Çalışma temponuzun oldukça yüksek olması başarıyı getirecektir. Performansınızı düşürmeyin, terfi edebilirsiniz.

Para:

Maddi olarak zor bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınızdan borç istemek ya da harcamalarınızı yapmamak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizden para yardımı istemelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sinirleriniz çok çabuk geriliyor. Bugün bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olun.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda önünüzde açılan yolda yürümeniz gerekebilir. Hatta, özel yaşamınızı veya toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular birbirinden çok farklı bir görünüm veriyorsa, rekabetten kaçmayacağa benziyorsunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde küçük krizler yaşayabilirsiniz, sakin olmaya gayret gösterin. Ortaklı para konularında karar vermeyi öğleden sonraki saatlere bırakmalısınız. Ruhsal olarak keyif alacağınız bir gündesiniz. İlişkilerinizde heyecan arayışına girebilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek olduğu zamanlar var. Abartıya kaçan davranışlarda bulunabilirsiniz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sistemli davrandığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin. Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ruhsal yapınızı zorlayacak işlerden hoşlanmanıza karşın, sizin için önemli olanı seçmelisiniz. Aslında, değişim size iyi gelecektir.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Ailenize biraz daha fazla özen göstermeniz bekleniyor. Bu kez sorumluluk almanın ötesinde sadece veren ve anlayış gösterip rahatlatan tavırlarınıza daha çok ihtiyaç var. Ciddiyeti bir kenara bırakıp şefkatinizi sunun.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.