Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

07 March 2024 Oğlak burcu yorumu

Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman zaman sizin ataklığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu özelliğiniz, özel yaşamınızda daha çok problem üretmeye yarıyor. Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız.

Aşk:

Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz. Hayatın birçok alanında kolay, kolay uzlaşmayan karakterinizin beraberliğinizdeki yumuşaklığı, ilişkinizle ilgili doneleri veriyor.

İş:

Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak. Şu andaki işinize engel olmayacak ilave bir iş arayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz.

Para:

Daha hesaplı yaşamaya çalışabilir, bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşları içine girebilirsiniz. İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinizi bir şekilde kanıtlama ihtiyacı hissetmeniz sizi gerginliğe sokuyor. Sakin, ılımlı değerlendirmelerle çalışma ortamınızda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilere yol göstermek, önlerini açmak, önerilerde bulunmak, açıklamalarda bulunmak ya da bu kişilerin hatalarını telafi etmek düşündüğünüzden fazla zamana ve enerjiye mal olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: İkili ilişkilerde temkinli ve sakin olunmasında fayda var. Bugün, halledilmesi gereken işleri tamamlayabilir, detay ve titizlik gerektiren işlerle uğraşabilir, hayatımıza çeki düzen vermek isteyebiliriz. Hayalleri bir kenara bırakıp gerçek hayatla ilgili işlere koşmamız ve ayaklarımızın yere basması gerektiğini fark edebiliriz. Bazı amaçlarımıza ulaşabilmek veya planlarımızı uygulayabilmek için, değişken koşullara uygun değişiklikler yapmamız gerekebilir. Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor. Başak, Yay, İkizler veya Balık burçları ufak tefek stres hissederlerse, nedeni bugün Başak burcunda gelişecek olan dolunay olabilir, büyütmemeliler. Ay?ın Pluto ile olumlu, Neptün ve Güneş?le olumsuz görünümü, sabah saatlerinde kandırılmaya veya yanlış kararlar almaya açık olduğumuza, akşam saatlerinde ise, daha güçlü ve kararlı hissedeceğimize dikkat çekiyor. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Akademik konularla ilgili oluşumların içine girebilirsiniz. İnandıklarınızı daha baskın bir şekilde dile getirmek isteyeceğiniz zamanlar var. Yolculuklara çıkabilir ve yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gün içinde bazı konularda yön bulmakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflediğiniz amaçlara ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz. Kişilik meselesi olarak algıladığınız içinde fazladan enerji sarf ediyorsunuz. Fikirleriniz, planlarınız ve kendinizi ifade şekliniz bugün ön planda olacak.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sözleriniz bugünlerde biraz yanlış anlaşılıyor. Amacınız kendinize göre doğru olanı yakınlarınıza da sunmaksa da düşünceleri zorla kabul ettirme çabası, ısrar olarak algılanabilir. Sert ifadelerden kaçının. Etkiniz azalmasın.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.