Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

14 March 2024 Oğlak burcu yorumu

Genel olarak sakin bir gün geçireceksiniz. İç dünyanıza dönebilir ve duygusal durumunuzla her zamankinden daha çok ilgilenebilirsiniz. Geçmişinizle ilgili konuları yeniden değerlendireceksiniz ve duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkabilir. Karşınıza bazı küçük fırsatlar çıkacaktır ancak siz bunlarla ilgilenmek yerine dinlenmeyi ve yarım kalmış işlerinizi tamamlamayı tercih edeceksiniz. Yaşadığınız bir gerilimden bugün kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde olaylara konsantre olabilirsiniz. Sezgileriniz olumlu çalışıyor.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Tüm enerjinize ve istekliliğinize rağmen bazı konuları çok fazla zorlamamanızda ya da olma olasılığı düşük konular için çok yüksek enerji harcamanızda fayda var derim Niobe?ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde bilemediğiniz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gizli kalmış olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Hayallere dalıp işlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Dikkatsizliğiniz yüzünden işlerde aksamalar yaşanabilir. Akşam saatleri işlerinizi toparlamak için daha verimli zamanlar olabilir.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İçsel çatışmalarınızın yoğun olduğu bir gün. Güçlü enerjinizi doğru kullanmalı ve gereksiz öfkelerden kendinizi korumalısınız. Bugün, karşı cinsle aranızda önleyemediğiniz bir çekicilik söz konusu. Yeni başlayacak dostluklarınızı ileri günlere taşıyabilir ilişkinizi daha da sağlam temellereoturtabilirsiniz. Sınırlarınızı genişletmek için ilginç bir gündesiniz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Vesveselere kapılmak size fayda sağlamaz. Biriyle bir derdiniz varsa ya da bir konuda endişeniz oluşmuşsa, bunu içinizde büyütmek yerine en azından yakın bulduğunuz biriyle paylaşmayı ve yüreğinizi ferahlatmayı deneyin.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.