Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

15 March 2024 Oğlak burcu yorumu

Duygularınızda değişimler olabilir. Moral iniş çıkışları yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Konuları istediğiniz gibi net düşünmeyebilir ve konsantrasyon sorunu yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizden biriyle bir duygusal gerilim yaşanabilir. Özellikle ailneinizle ilgili konularda dikkatli olmalı ve ihmalkar tutumlardan kaçınmalısınız. Karşınıza bir fırsat çıkabilir ancak bu fırsatı değerlendirememe riskiniz var.İkili ilişkilerinizde mantıktan çok duygular ön plana çıkabilir ve gereksiz bazı tartışmalar içine girebilirsiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda sabır göstermeniz ve sakinliğinizi korumanız gereken günlerdesiniz. Size yardım etmesi veya yol göstermesi gereken kişilerin ilgisizliğine tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal açıdan daha hassas olduğunuz bir gündesiniz. Bugün kişisel işler ve sağlığınızla daha çok ilgilenebilirsiniz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay ve Plüton burcunuzda ilerliyor. Hızlı hareket ederken, karşınızdaki kişilerin duygusal yönlerini çok çabuk kavrayabiliyor ve olaylara daha hızlı ve pratik yaklaşıyorsunuz. Çevrenizle paylaşacak öyle çok şeyiniz var ki. İleriyi görme yeteneğiniz sayesinde önemli başarılar sizi bekliyor. Şansınızı kullanmalısınız

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün sizden beklenmeyen çıkışlar yapma ve bu nedenle de imajınızı zedeleme gibi durumlardan kaçının. İnsanlar sizin olgun ve ağırbaşlı halinize alışmışlar. Ortamı alevlendirecek nitelikteki tepkilerden özellikle kaçının.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.