Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

17 March 2024 Oğlak burcu yorumu

İç dünyanıza döneceğiniz ve çevrenizdeki insanlardan uzaklaşma eğilimine gireceğiniz bir gündesiniz. manevi olarak yalnızlık duyabilirsiniz ve bu sizi bir çok işe karşı isteksiz yapacaktır. Duygularınızda ani değişimler olabilir veya daha önceden sizi rahatsız etmeyen konular üzerinizde sıkıntı oluşturabilir. Sinirsel gerilimler yaşamaya eğilimli olduğunuz için ikili ilişkilerinizde daha esnek olmaya çalışmalısınız. Sizi rahatlatacak faaliyetlerde bulunun ve stresten uzak durun.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önümüzdeki üç hafta boyunca aşk hayatınızda, yaratıcılık gerektiren işlerinizde kendinizi daha iyi ifade edebilir, yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay?ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilinmeyen konular ile ilgili gündeminizi biraz karışmış olabilir. Gizli kalan şeylere karşı tepki oluşturmuş olabilirsiniz. İçsel süreçler yaşıyor olmanız muhtemel. Öğleden sonra kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. İşlerinizde hareketlenmeler söz konusu. Kendinizi daha dışa dönük hissedeceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde ufak tartışmalar olabilir.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor.Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Para meseleleri bugün gündeminizde. Rahatlıkla öderim dediğiniz şey sonradan canınızı sıkabilir. Almak için yola çıktığınız ilk şeyden vazgeçmeyin. Plansız satın almalar elinizdekini asıl ihtiyaca harcamanıza engel olacaktır.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.