Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

20 March 2024 Oğlak burcu yorumu

İletişimse anlamda çevrenizle olan bağlantılarınızın güçleneceği bir gündesiniz. Bir çok telefon görüşmesi yapabilir ve ilginç diyaloglar kurabilirsiniz. Ancak aynı anda birden çok konuyla ilgilenmeniz dikkatinizi dağıtabilir. İkili ilişkileriniz açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Küçük menfaatler elde edebilirsiniz. Gelişmeleri dikkatle takip etmek ve küçük fırsatlardan büyük sonuçlar elde etmek sizin elinizde olacaktır.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle ikili ilişkilerinizde dikkatli tepkiler vermelisiniz. Yakın çevre(kardeş, teyze, hala, kuzenler, akrabalar, komşular v.b) ilişkilerinizde bazı gerçekler ortaya çıkabilir ya da ani gelişmeler değişiklik ihtiyacını ortaya çıkartabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin hayatlarındaki gelişmeler sizi de etkileyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için çalışacağınız bir gündesiniz. Herkesin gözünün üstünüzde olduğunu hissedebilirsiniz. Bu sizi daha fazla motive olmaya itebilir. Üstlerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Venüs kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, enerjinizi daha da körüklüyor. Bugün zevkli yolculuk planları yapmak için, uygun bir gün. Yurt dışı ile ilgili olayların gündem kazanması sizin farklı kulvarlarda boy göstereceğinizi gösteriyor. Bazı olayların aktif bir biçimde içinde olacak ve sezgilerinizinsizi yanıltmadığını göreceksiniz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.