Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

28 March 2024 Oğlak burcu yorumu

Genel olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz.Olumsuz etkiler alabilirsiniz.Sinir sisteminizde bazı zarar verici etkiler oluşabilir.Gizli bir düşmanlık sizi üzebilir.Ve hayal kırıklığı uğratabilir.Duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz.Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşırılığa kaçması muhtemel gelişmeler var ve bunlar üzerinizde psikolojik bir baskı oluşturabilir.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ev ve evlilik konusunda daha hassas dengeler içerisinde olabilirsiniz. Karşınızdakinden beklentileriniz yüksek görünüyor.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay karşıt burcunuz Balık'ta ilerlerken, partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, bir çok nedenlerden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Onun geçmişten etkilenmesine neden olan, doneleri ortadan kaldırabilirsiniz. Alınganlık yönlerinizi dengelerseniz çevrenizle aranızda sorun asgariye inecektir.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İş birliği yapmanız gereken ancak buna pek gönlü olmayan insanlara karşı mücadele etmek zorunda kaldığınız bir gündesiniz. Ortamı yumuşatan tavır sizden gelsin. Olgun enerjinize ihtiyaç var. Başarı adına taviz vermek gerekebilir.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.