Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

01 April 2024 Oğlak burcu yorumu

Sağlığınızı ilgilendiren konularda küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Daha önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Bir konuda taviz vermek zorunda kalabilirsiniz ve bu sizi çok rahatsız edecektir. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir. Zorluklar sizi pes ettirmek yerine, hayatınızda önemsediğiniz bazı konuları yeniden yapılandırmanız için teşvik etmeli. Kendinize güvenin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlmlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratacak olaylardan sakınmanızda fayda var. Finansal konularla ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Ani kopmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınız artabilir.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Derin düşüncelerle boğuştuğunuz bir gün. Beklentilerinizin altında yatan gerçekleri bilmenize rağmen, olayları görmezlikten gelmek, sizi geçici olsa da rahatlatıyor. Bugün gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Sonradan gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmanızda yarar var. Başkalarına yardım ederken, kendi düzeninizi bozuyorsunuz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sevdiklerinizle aranıza kalıcı kırgınlıklar girmesin. Herhangi bir konuda uyuşmazlık yaşanmışsa bunun çaresini kestirip atmak şeklinde aramayın. Daha ifadeci olmaya çalışın. Sadece düşüncenizi değil duygularınızı da aktarın.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.