Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

13 April 2024 Oğlak burcu yorumu

Yaratıcılığınızda bir artışın meydana gelebileceği bugün sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelebilir. Bugün aile bireyleriniz size manevi destek olabilirler. Sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın güçlü olduğunu fark edebilirsiniz ve bu yönde bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Kişisel konularla ilgilenmek rahatlatıcı olacaktır.

Aşk:

Bugün aşk konusunda şanslı bir gündesiniz. Partnerinizle duygusal iletişiminiz çok güçlü olabilir ve birbirinize birçok konuda yardımcı olabilirsiniz. Yakın gelecek için planlar yapmanız olası.

İş:

İş hayatınızda kısa bir yolculuk yapabilir ve işlerinizi halledebilirsiniz. Önemli iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Bugün rutin işleriniz konusunda başarılı olabilir fakat beklenmedik koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

Para:

Birçok konuda dostlarınızın ve ortağınızın parasal desteğini görebilirsiniz. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, parasal işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizle olan ilişkilerinizin hızlı değişiklikler göstereceği bir gündesiniz. Kısa yolculuklar mümkün görünüyor.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugün bazı konularda ısrarcı olmak veya taleplerinizi dikte etmek yerine, politik davranmanız istediğiniz sonuçları almanızı kolaylaştıracaktır. Aksi takdirde, bir süredir emek harcadığınız plan, düzenleme veya işlerin istediğiniz gibi ilerlemesi zorlaşabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs?a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günlük işlerinizi daha iyi planlayarak etkin olabilirsiniz. Duygusal açıdan önemli konular içerisinde olabilirsiniz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskanç içinde hissediyorsunuz. Sezgilerinizi önemli ölçüde kullandığınız için, kaşınızdaki kişinin değerlendirmesini yaparken, farklı yöntemler kullanıyorsunuz. Kilo probleminiz varsa dikkatli olmalısınız.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün insanları tatlılıkla ikna edebilen bir enerjide değilsiniz. Alttan alma girişimleriniz de samimi bulunmayıp tepki çekebilir. Gözler üzerinizde olsa da çok fazla ön plana çıkmamaya, sesinizi yükseltememeye çalışın.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.