Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

14 April 2024 Oğlak burcu yorumu

Şu dönemde pek çok haksızlıkla karşılaştınız. Güçlü kişiliğiniz insnalarda hem saygı, hem korku, hem de kıskançlık yaratıyor. Ama siz tökezlemeyeceksiniz, haksızlıklara boyun eğmeyeceksiniz. Bildiğinizi söylemeye devam etmeniz çok güzel bir davranış. Kendinizle barışık olmanız en büyük silahınız olacak. Böylece kimse sizi incitemeyecek.

Aşk:

Aşk yaşamınızda bir isitkrar yakalamaya çalışıyorsunuz. Kendinize bakmaya başlamanız, çevrenizdekilerin hemen dikkatini çekmenize yol açtı. Oysa sizin sevdiğiniz kiş bir tane. Bu aralar tamamen saık bir partner olacaksınız.

İş:

Ekip çalışmalarından başarıyla çıktınız. Yeterince takdir görmemeniz sizi üzüyor. İş değiştirmeyi, farklı alanlara eğilmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Turizm gibi alanlara ilgi duymaya başlamanız söz konusu.

Para:

Mali durumunuz söz konusu olunca geriliyorsunuz. Size bu konuda verilen kimi sözler yerine getirilmiyor. Bu nedenle insanlara karşı soğukluk duyuyorsunuz. Ama unutmayın, herkes sizin gibi cömert ve ince fikirli değil. Paraya düşkün kimseler çok canınızı sıkıyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlık sorunlarınızla ilgilenmenin zamanı geldi. Mide problemleri çekebilirsiniz. Bunları fazla uzatmadan, doktora danışmalısınız.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir. Dolayısıyla, belli itirazlarda bulunmadan önce gözlerin üzerinizde olacağı bir döneme başlamakta olduğunuzu unutmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sıra dışı veya insanlık yararına fikirlerimizin ön plana çıkabileceği, sosyalleşme arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Kova burcundaki Ay?ın Mars ve Jüpiter?le olumsuz açıları ufak tefek gerilimlere, inanç ya da ideolojilerle ilgili fikir çatışmalarına veya ?? ben bilirim ve ben en iyisiyim?? tarzı eğilimlere neden olsa da, akşam saatlerinde sıra dışı sayılabilecek ufak tefek hoş gelişme hoşumuza gidebilir. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilemediğiniz konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Siz bu konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Öğlen saatlerinde kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İlişkilerde kopmalar yaşanabilir. İlerleyen saatlerde beklentilerinizde artışlar olabilir. Kişisel olaylara yönelebilirsiniz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Son günlerde iş yaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmeli ve fırsatları kullanmalısınız. Çevrenizde, oto kontrol sisteminizindışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız. İçsel dengenizi mükemmel olması sayesinde çözümleyici tarafınız ortaya çıkarıyor.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Maddi açıdan güvende olmanız çok önemli. Bunu riske atacak hamleler yapmayın. Eğer bunu sağlayabilirseniz üretkenliğiniz ve yaratıcılığınız da yükselecek. Daha önce yaptığınız bir işin karşılığı gelsin diye bir çabanız olabilir.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.