Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

17 April 2024 Oğlak burcu yorumu

Programladığınız sonuçları getirmeyecek yararsız birtakım inatlaşmalardan uzak durmalısınız. Önümüzdeki günler içinde önemsediğiniz planlarınız arasında bazı tercihler yapma zorunluluğu duyabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkiniz, zaman zaman özgürlüğünüzü kısıtlayabiliyor. Bugün yine ailenizle kendiniz arasında sıkıştığınızı hissedebilirsiniz.

Aşk:

Karşılıklı olarak baskılamalardan özenle kaçınmanız, sizi kalıcı bir beraberliğe hazırlayabilir. İlişkinize yönelik kimi dış eleştirilerin, çevrenizin eleştiri yapma ihtiyacından geldiğini düşünmeniz pek doğru değil.

İş:

Uzun zamandır çelişki yaşadığınız iş arkadaşınız, sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınıza kapalı görünüyor. Bununla ilgili üçüncü kişilerden destek isteyebilirsiniz. Yeni arayışlar için iyi bir zamanlama değil, tedbiri elden bırakmayın.

Para:

Umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler olabilir. Bugün bu gelişmeyle ilgili sevineceğiniz bir haber alacaksınız. Göze görünmeyen küçük harcamalarınızın önünü kesmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Açığa çıkarmamayı gerekli gördüğünüz durumlarda, duygularınızı yalnız ve ağır yaşıyorsunuz. Önemsemez görünüp oldukça önemsediğiniz ilişkilerde, bugün de duygusal yoğunluklarınız olabilir.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aslında genelde iş ilişkileriniz açısından olumlu bir sürece giriş yaptınız, bugünlerde, kontrolünüz dışındaki gelişmeler, çalışma arkadaşlarınız veya iş birliklerinizle ilişkilerde sıkıntı yaratabilir, dikkat! Sadece biraz beklemelisiniz. Haftaya olaylar şekillenmeye başlar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veya iş birliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaş gruplarınızla birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Denekteki işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. İşten gelecek destekler sizi gün içinde çok fazla rahatlatabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Düşüncelerini gizlemeyi çok seviyorsunuz. Bugün, saklı alanlarda ve geri planlarda çalışmaktan hoşlanıyorsunuz. Aşk ve maddi konularda sizi sıkan konuların karşınıza çıkması sizi özel olarak etkiliyor. Yapmanız gereken işlerini ertelememeli ve duygularınızı daha belirgin olmasını sağlamalısınız. Dolaşım sisteminizi rahatlatacak giysileri tercih etmelisiniz.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde dilinizi kontrol etmeniz önemli olacak. Yüreklere dokunan konuşmaların ortasında kalabilirsiniz. Doğruları dile getireceğim diye sızı verecek söylemlerde bulunmayın. Bugün gerçekler can yakıcı olabilir.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.