Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

28 April 2024 Oğlak burcu yorumu

Hep kendi istekleriniz doğrultusunda hareket ettiniz. Bu yüzden yaptığınız hatalar yüzünden başınız bir türlü beladan kurtulmuyor. Dikkat edin. Zaman zaman duyduğunuz pişmanlıklar, iç hesaplaşmaları yüzünden psikolojiniz iyice bozuluyor. Çoğu kez yanlış telkinlerin etkisinde kalıyorsunuz.

Aşk:

Özellikle aşkta ikili oynamaktan vazgeçmelisiniz. Süregelen ilişkinizdeki pürüzleri gidermek için çaba harcamak yerine bir başkasıyla olmak sorunlarınızı daha da büyüttü. Sevdiğinizi sandığınız insan sizin sığındığınız bir liman. Bu konuda yaşanmış tecrübeleri dikkate almalısınız, büyüklerinizin istekleri doğrultusunda hareket etmelisiniz.

İş:

İş hayatınızda şansınız olumsuz yöne dönmekte. Yaptığınız çalışmalarda istikrarı yakalamak istiyorsanız daha akılcı kararlar vermelisiniz. Yeteneklisiniz,yaratıcı gücünüze de güveniyorsunuz ama bir rekabet ortamında bulunuyorsunuz. Sizin el attığınız konularda daha önce iyi çalışmalar olması sizin için en büyük engel oluyor.

Para:

Para harcama isteği içinizde iyice kabardı. Bir yandan da tasarruf yapmak istiyor ve harcamalarınızı frenliyorsunuz. Biraz daha sabredin , kısa zaman sonra eskisi gibi, rahatça harcama yapabileceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Dünyaya "ben" gözüyle baktığınız müddetçe, "ben" olarak yalnız kalabilirsiniz. Sizin için sevdiklerinizin yaptıkları fedakarlıklara bu kadar arkanızı dönmemelisiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda ne demek istediğiniz ve neyin üzerinde durmaya çalıştığınız tam olarak anlaşılmıyor olabilir. Bu kişiler aslında yetersiz noktası çok olmasına rağmen kendi kuramlarının, planlarının veya yollarının doğruluğu konusunda ısrarcı olabilirler. Ne yapalım? Sabır en büyük erdemdir! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Boğadaki Mars ve Merkür?le olumsuz açıları gece saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar fikir çatışmalarına, içsel huzursuzluklara veya aceleciliğe bağlı hatalara(sütlü çay denerseniz şaşmayın!), sakarlıklara veya ufak tefek kazalara neden olabilir. Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir. Ancak, çalışanlar öğle tatilinden döndüğünde(en geç 15.00 gibi) kendilerini daha rahat koşullar bekliyor olacaktır. Akşam saatlerinde ise, boşlukta olan ay kararsızlıkları, konsantrasyon eksikliklerini ve belirsizlikleri gündeme taşıyabilir. Neyse ki, Venüs ve Uranüs arasındaki etkileşim ilişkilere ve yaratıcı alanlardaki çalışmalara ufak tefek sürprizler veya hoşluklar ekleyebilir. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklı konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konularla ilgili gerginlik yaşayabilirsiniz. Finansal konularınızı sağlamlaştırmak isteyebilir ve yeni temeller atabilirsiniz. Kararlarınızı güvenle vereceğiniz bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullardan uzak durmanızda fayda var.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz.... devamı...

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evde tembellik etmek veya dışarıda zaman geçirseniz bile kendi kabuğunuza çekilmek eğilimindesiniz bugün. İç sesinizi dinlemek, dengede ve bir başınıza kalmak iyi gelecek. Bunu bozacak dış etkenlerden korunursanız verim artacak.

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.