Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

10 May 2024 Oğlak burcu yorumu

Bugün karşılaşacağınız bazı olaylar duygularınızı harekete geçirebilir. Alıngan ve huzursuz olabilirsiniz. Dikkatinizi yönelttiğiniz konuda bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu durumda çevrenizdeki insanlara karşı sert tepkiler vermek yerine böyle aksamaların olacağını belirterek yumuşak bir hava yaratabilirsiniz. Yakınlarınızla ilgili bir haber duyabilir bu haberin peşinden günlük programınızı değiştirebilirsiniz.

Aşk:

Siz çok çabuk aşık olabilirsiniz. Duygularınızdan emin olmadan harekete geçtiğiniz için de daha sonra pişmanlık duyabilirsiniz. Olaylar karşısında düşünmeden hareket etmeniz yüzünden problemleriniz bitmiyor.

İş:

Bugün iş hayatınızda uzun süredir birlikte iş yaptığınız insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Dürüst olmayan davranışlarını görebilirsiniz. Ani öfkelerden kaçınmalı ve sağduyulu olmalısınız.

Para:

Parasal konularda tutumlu olmak için kendinizi sürekli telkin ediyorsunuz fakat bir türlü bu konuda kendinizi bir türlü kontrol edemiyorsunuz. Lüks yaşam ve bol para harcama sizde tutku olmuş.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İltifatları ve geniş çevreyi seviyorsunuz. Maceralı bir yaşama karşı engellenemez bir tutkunuz var. Daha tutarlı olabilirseniz,daha az hata yapabileceğiniz günlerdesiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler. Önünüzde duran her konuyu detaylı şekilde ele almanız, kolayca ikna olmanızdan daha faydalı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Elinizdekileri daha iyi değerlendirmek mümkün. Yeteneklerinizi açığa çıkarmaya çalışın.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenizle ilgili eski şartları yeniden düzenlemenin zamanı geldi. Son günlerde iş yaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmeli ve fırsatları kullanmalısınız. Çevrenizde, oto kontrol sisteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.